Gelecek olan kişi Nare olarak gelmez bence, gelmemeli de abla.
Dizinin adı Sefirin Kızı Nare olmadan nasıl devam edecek dizi mecbur bir oyuncunun gelmesi lazım
Gelecek olan kişi Nare olarak gelmez bence, gelmemeli de abla.
Dizinin adı öyle, ama içeriğini tam bilmiyorum. Gelecek olan oyuncu Nare karakteri ile gelirse izleyiciden büyük tepki toplarlar.Dizinin adı Sefirin Kızı Nare olmadan nasıl devam edecek dizi mecbur bir oyuncunun gelmesi lazım
Dizinin adı öyle, ama içeriğini tam bilmiyorum. Gelecek olan oyuncu Nare karakteri ile gelirse izleyiciden büyük tepki toplarlar.
Sıfırdan farklı bir karakter de dizinin hikayesine saçma gelir. Bilemedim şimdi.
İlk önce senarist, ardından oyuncular.. Bu ayrılıkta büyük etki eder, reytingleri zaten düşüşte. Büyük ihtimalle Şubat sonunu göremez gibi.Geçmiş olsun.
Bu dizi yavaş yavaş gider. Zaten çoğu kişinin oyuncular sayesinde izliyor bence.
Bence de öyle yapacaklarsa da hiç yapmasınlar bence diziye daha fazla kan kaybettirir vallaGelecek olan kişi Nare olarak gelmez bence, gelmemeli de abla.
Çoğu kişi adam akıllı bir final çekin, bitirin yazmış. Öyle bir şey olduğunda tepkileri düşünemiyorum.Bence de öyle yapacaklarsa da hiç yapmasınlar bence diziye daha fazla kan kaybettirir valla
Öyle olursa diziyi millet bırakır ama @Angelica bırakmaz kesin 😳Çoğu kişi adam akıllı bir final çekin, bitirin yazmış. Öyle bir şey olduğunda tepkileri düşünemiyorum.
Öyle olursa diziyi millet bırakır ama @Angelica bırakmaz kesin 😳
Neden bırakmasın? 😱
Abla isminde başrolün adı geçip de oyuncunun ayrıldığı çok iş oldu. Feriha, Lale Devri vs. hepsinde başroller ayrıldı. Bence yeni gelen oyuncu başka karakter canlandırır.Dizinin adı Sefirin Kızı Nare olmadan nasıl devam edecek dizi mecbur bir oyuncunun gelmesi lazım
Abla isminde başrolün adı geçip de oyuncunun ayrıldığı çok iş oldu. Feriha, Lale Devri vs. hepsinde başroller ayrıldı. Bence yeni gelen oyuncu başka karakter canlandırır.
Ben de bırakmıyacam abla..Doğru diyo bırakmam izleyeceğim ben
Ben de bırakmıyacam abla..
Ağızından bal damlıyorÇok şaşırdım gerçekten geçmiş olsun ama diziden de hastalık için ayrıldığını düşünmüyorum.
Mart gibi final yapar dizi Akrep 4.5-5 bandına gelirse Menajerimi Ara'yla gelir 2. sezonları.
'Geçirgen bağırsak' sendromuna yakalandığı ve hızla kilo kaybı yaşadığı söyleniyordu geçen gün.Sağlık sorunu derken... Oraya bir parantez açsalarmış bir zahmet.
Çok şaşırdım ama en azından izleyenleri için sezon sonuna kadar dizide yer almalıydı, sağlık durumunu bilmemekle beraber öyle apar topar çıkması yakışıksız kalmış.