Neslihan Atagül 'Sefirin Kızı'ndan Ayrıldı! | Star TV

Dizinin adı Sefirin Kızı Nare olmadan nasıl devam edecek dizi mecbur bir oyuncunun gelmesi lazım
Dizinin adı öyle, ama içeriğini tam bilmiyorum. Gelecek olan oyuncu Nare karakteri ile gelirse izleyiciden büyük tepki toplarlar.

Sıfırdan farklı bir karakter de dizinin hikayesine saçma gelir. Bilemedim şimdi. :bilmem:

Dizinin adı öyle, ama içeriğini tam bilmiyorum. Gelecek olan oyuncu Nare karakteri ile gelirse izleyiciden büyük tepki toplarlar.

Sıfırdan farklı bir karakter de dizinin hikayesine saçma gelir. Bilemedim şimdi. :bilmem:

Dizi Sancar Nare üzerinden gidiyor mecbur biri gelmesi lazım yoksa bitirsinler dizi dvam etmez

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Geçmiş olsun.

Bu dizi yavaş yavaş gider. Zaten çoğu kişinin oyuncular sayesinde izliyor bence.

Geçmiş olsun.

Bu dizi yavaş yavaş gider. Zaten çoğu kişinin oyuncular sayesinde izliyor bence.
İlk önce senarist, ardından oyuncular.. Bu ayrılıkta büyük etki eder, reytingleri zaten düşüşte. Büyük ihtimalle Şubat sonunu göremez gibi.

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Gerekli24 and NES
Geçmiş olsun kendisine. Dizi yavaştan final hazırlıklarına başlar.

Dizinin adı Sefirin Kızı Nare olmadan nasıl devam edecek dizi mecbur bir oyuncunun gelmesi lazım
Abla isminde başrolün adı geçip de oyuncunun ayrıldığı çok iş oldu. Feriha, Lale Devri vs. hepsinde başroller ayrıldı. Bence yeni gelen oyuncu başka karakter canlandırır.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Abla isminde başrolün adı geçip de oyuncunun ayrıldığı çok iş oldu. Feriha, Lale Devri vs. hepsinde başroller ayrıldı. Bence yeni gelen oyuncu başka karakter canlandırır.

Bilemiyorum ki Sefirin kızı olunca adı oda olabilir de zaten dizi bu sezon sondu yeni biri getirmeleri sanki olmaz gibime geliyor bakalım anlıcaz zamanla :(

• Harika
Reactions: NES
Çok şaşırdım gerçekten geçmiş olsun ama diziden de hastalık için ayrıldığını düşünmüyorum.

Mart gibi final yapar dizi Akrep 4.5-5 bandına gelirse Menajerimi Ara'yla gelir 2. sezonları. :Z

• Harika
Reactions: STAR and Carpe Diem
Sağlık sorunu derken... Oraya bir parantez açsalarmış bir zahmet.

Çok şaşırdım ama en azından izleyenleri için sezon sonuna kadar dizide yer almalıydı, sağlık durumunu bilmemekle beraber öyle apar topar çıkması yakışıksız kalmış.

Sağlık sorunu derken... Oraya bir parantez açsalarmış bir zahmet.

Çok şaşırdım ama en azından izleyenleri için sezon sonuna kadar dizide yer almalıydı, sağlık durumunu bilmemekle beraber öyle apar topar çıkması yakışıksız kalmış.
'Geçirgen bağırsak' sendromuna yakalandığı ve hızla kilo kaybı yaşadığı söyleniyordu geçen gün.

• Beğendim
Reactions: Angelica and kerem

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961