Bana bakar
Bana bakar
Sanmam.Sen onun yanında sırık gibi kalırsın gururuna yediremezBana bakar
O da boylu posluSanmam.Sen onun yanında sırık gibi kalırsın gururuna yediremez
Zevkimi merak ediyordun ya ondan söyledim.Ben beğenmiyorum çok.
Zevkimi merak ediyordun ya ondan söyledim.
Kiz Tuğrul kim 😱Dün Tuğrul bugün Şükrü ikisi de Edis'ten farklı anladım ben.
Kiz Tuğrul kim 😱
Yeni tarzı hoş olmuş.Bizim cadolozlarinin ve lgbtq team bunu zorlasalar kesin düşürürlerAğustos ayında Adana'da deri ceket giymiş bir de çok sıcak diyor safoz@dizi kolik gelmiş ilk onu yazalım@Çiğdem- @Dosi @vadikızı @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @kerem @cookies @denizz19 @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @MayısKralı Ekli dosyayı görüntüle 60746
Demirören Alırmı süpriz orası belki o sırada Doğuş starı satarda ben alırım belki kanald tekrar satılabilirEser'in Şöhret Kafası mı ne o da kötü gidiyorYeni gelenler yönetemiyor kanalımı, Kanal D her yaza dizileriyle en çok damga vuran kanaldıBir İşletmeci olarak, okulu bitirdikten sonra ben geçeceğim kanalımın başına
Ne anladın.Dün Tuğrul bugün Şükrü ikisi de Edis'ten farklı anladım ben.
Şimdi kızın babası madem işidlilerin başında nasıl kızının oraya gittiğini öğrenemiyo kiİzleyemedim yine ama az buçuk anladım gibi
Bilemiyorum babasına sorŞimdi kızın babası madem işidlilerin başında nasıl kızının oraya gittiğini öğrenemiyo ki
İstanbulda evime gel beraber izleyelim merak etme asla sapıklık yokBilemiyorum babasına sor
İstanbulda evime gel beraber izleyelim merak etme asla sapıklık yok
@MEnes ile gelelim sanaİstanbulda evime gel beraber izleyelim merak etme asla sapıklık yok
Fakat Enes gelirse yalnızca diziyi izleriz@MEnes ile gelelim sana
O zaman gelmeye gerek yokFakat Enes gelirse yalnızca diziyi izlerizHoş amacımız zaten dizi izlemek olur çünkü ekim ayı falan oluyor o zaman bende nerde şimdiki enerji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?