Star Nefes Nefese - Dizi Yorumları

İçerde, Ezel ve Çukur gibi dizilerin yanında vasat kalıyor bu dizi.
Kötü değil ama daha iyilerini gördüğümüz için sarmıyor çok
Seni de memnun etmek ne kadar zormuş.

Yavas yavas açılıyor aksiyonu bence 10.bölümden sonra istediğimiz kıvamda olacak ve @Aserat bırakmış olacak
Yeni sezonda zaten yoğunluğum nedeniyle izleyemeyeceğim merak etme. Bundan sonraki 1-2 bölümü beğenirsem yazın bakarım gerisine.

Dizi son 2 bölümdür oturdu bence özellikle bu bölüm çok akıcıydı şu gereksiz konak sahneleri nerdeyse yoktu
Aksiyonu gittikçe artıyor Uğur bey döktürüyor
@Aserat @Bully @xemrexxx

Sen seversin bu diziyi izlesene @Yiğitt Senin herif var

@pompy den çaldıkları Havuc hapiste sahnesiyle 1.olmuşlar
@Yiğitt

Total'de 4'ün altına düştü, tüm gruplarda ÇD'ye geçildi. @Çiğdem- gibileri tatmin edeceğiz derken diziyi harcıyorlar.
Ben size dedim baştan sıkı tutacaklardı diye ama Eray bey kendini kaptırdığı için dinlemedi yine
Çocuklar Duymasın'ı da hafife almıştı, böyle geçilirsiniz işte

İlk bölümler tempolu, akıcı ve aksiyonlu olacak ki izleyici kaçmasın, Nefes Nefese kaliteli bir dizi olsa da gerçek bu
Kimse artık sabretmiyor sonradan açılacak falan diye

Fragman hareketli olunca umutlanmıştım yoksa böyle olacağını bilsem bu kadar ısrarcı olmazdım. Aksiyon sahneleri zaten fazla hareketli değildi ama önceki bölümlerde konak sahneleri iyiyken bu bölüm onlar da sıkıcıydı. Araya zaman girdiği için mi böyle oldu bilmem.

Neyse sonunda @Çiğdem-'in dediği oldu bu hafta itibariyle bıraktım. Yazın devam etmeyi düşünüyordum ama iki hafta üst üste sıkılınca fazla ısrar etmenin anlamı yok dedim.

@Aserat ı şutladık en azından

buna da netten geceleri bakıyorum. son bölüm çok iyiydi önceki bölüm öyle değildi topladı yani dizi kendini..hep böyle devam eder inşallah.

İzledim dün bunu da netten gece. Gayet iyiydi ama ilk bölümler gibi değil. Evdeki hain kurt Muhittin değil Salih gibi bence umarım düzelir dün düşmüş reytinglerde yoksa final gelir. @vadikızı