Bu dizinin gövde gösterilerine ihtiyacı yok. Erkenci Kuş'tan farkı kalmaz sonra gözümde.Malzeme varken bol bol kullansınlar birkaç bölüm sonra yine kapanmak zorunda kalacaklar.
Bu dizinin gövde gösterilerine ihtiyacı yok. Erkenci Kuş'tan farkı kalmaz sonra gözümde.Malzeme varken bol bol kullansınlar birkaç bölüm sonra yine kapanmak zorunda kalacaklar.
İlerde doktor olunca zaten bir sürü vücut göreceksin zaten ne bu mızmızlık.Bu dizinin gövde gösterilerine ihtiyacı yok. Erkenci Kuş'tan farkı kalmaz sonra gözümde.
Bunu düşünmemiştim bak. Belki ameliyat yapmam sadece muayene ederim belli olmaz.İlerde doktor olunca zaten bir sürü vücut göreceksin zaten ne bu mızmızlık.
Kaslar yanıyor mübarek
Muayene için de sırtını açman falan gerekiyor kaçarın yok.Bunu düşünmemiştim bak. Belki ameliyat yapmam sadece muayene ederim belli olmaz.
Aaa izlesene bu diziyi seversinKaslar yanıyor mübarek
Çocuklar Duymasın 3 alıyorsa Nefes Nefese de 4 alıyor, dizini fazla büyütme gözünde, sonra üzülürsün.3 reytingli Çocuklar Duymasın karşısında mı yükselemeyecek. Güldürdün.
Tuhaf bir fragman olmuş, dizi yükselen bir reyting grafiği çizemeyince bir anda hızlandırmışlar sanki senaryoyu
Kasvetli çok,çekememAaa izlesene bu diziyi seversin
Kas show sayesinde yükselmekle kalmayıp uçacak.Tuhaf bir fragman olmuş, dizi yükselen bir reyting grafiği çizemeyince bir anda hızlandırmışlar sanki senaryoyu
İstemez klsın
Neyse ben zamanla vücut görmeye alışırım. Zaten biraz fazla abarttım işin eğlencesi. Ama dizi çok yolundan şaşmamalı orada ciddiyim.Muayene için de sırtını açman falan gerekiyor kaçarın yok.
Aman git ecünnü dizilerin arasında boğulİstemez klsın
hay o ecünnüler boğsun seniAman git ecünnü dizilerin arasında boğul
Kas show sayesinde yükselmekle kalmayıp uçacak.
Aksiyon dizilerini kas ve konak için izlemez millet, kışın çok süreceğini sanmıyorum dizinin.
O çok sevdiğin Çukur'da da 2 saatin tamamı aksiyonla geçmiyor bence fazla hassasiyet yapıyorsun.Aksiyon dizilerini kas ve konak için izlemez millet, kışın çok süreceğini sanmıyorum dizinin.
İçerde, Ezel ve Çukur gibi dizilerin yanında vasat kalıyor bu dizi. Kötü değil ama daha iyilerini gördüğümüz için sarmıyor çokO çok sevdiğin Çukur'da da 2 saatin tamamı aksiyonla geçmiyor bence fazla hassasiyet yapıyorsun.
Aksiyon dizilerini kas ve konak için izlemez millet, kışın çok süreceğini sanmıyorum dizinin.
Yavas yavas açılıyor aksiyonu bence 10.bölümden sonra istediğimiz kıvamda olacak ve @Aserat bırakmış olacakO çok sevdiğin Çukur'da da 2 saatin tamamı aksiyonla geçmiyor bence fazla hassasiyet yapıyorsun.