Necati Şaşmaz, Eşinden Boşanıyor!

Maskeli Fedai

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39,636
Puanı
1,059

Türkiye'ye bir dönem damga vuran Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin başrolü Necati Şaşmaz 2013 yılında evlendiği eşi Nagehan Şaşmaz'dan boşanma kararı aldı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programında yayınlanan habere göre çift evliliklerini kurtaramadı.

Necati Şaşmaz, avukatı aracalığıyla bir basın açıklaması yaptı:

Kamuoyuna,
Müvekkilim Necati ŞAŞMAZ iki evladının annesi Nagehan ŞAŞMAZ ile evliliğini tüm çabalarına rağmen kurtaramamış ve bugün itibarıyla ayrılık kararını hayata geçirerek Nagehan ŞAŞMAZ aleyhine boşanma davası açmıştır.
Müvekkilimiz iş bu boşanma sürecinin anlaşmalı olarak yapılması için de gayret sarf etmişse ve fakat süreç çekişmeli boşanma haline dönmek durumunda kalmıştır.
Taraflar iki çocuk sahibidirler. Ailenin mahremiyeti, tarafların kişilik hakları ve özellikle iki müşterek çocuğun psikolojilerinin korunması amacıyla tarafların bu sürecinde gerekli hassasiyetin gösterilmesini kamuoyundan önemle rica ederiz.
Av. Altın MİMİR

Necati Şaşmaz zor günlerden geçiyor. Hem filmi gişede iyi gitmedi, hem dizisini yayınlayacak kanal bulamadı, hem eşinden boşanıyor... Ne diyeyim, ikisinin de yolu açık olsun.

Reactions: Angelica
Üzüldüm. Önce kardeşiyle sonra eşiyle ayrılmak zor bir durum.

Necati Şaşmaz zor günlerden geçiyor. Hem filmi gişede iyi gitmedi, hem dizisini yayınlayacak kanal bulamadı, hem eşinden boşanıyor... Ne diyeyim, ikisinin de yolu açık olsun.
Üzüldüm. Önce kardeşiyle sonra eşiyle ayrılmak zor bir durum.
Şeyma Subaşı etkisi bunlar hep nafaka miktarını gören ; yaşlı ve zengin kocasını sepetliyor ,
@Çiğdem- @Forumdash @Dosi @xBUGRAx @Aserat @mrt-06 @DarkLegenD @MasacRE- @dreamy @turkuazz @ozgur2113

Çok üzüldüm yaa gerçekten böyle olmamalıydı iki tane de evlatları var ama hayırlısı olsun ne diyelim

Adam diziyi yürütemedi evliliği nasıl yürütsün
Yine iyi dayandı bu kadar sene.
Çocukları adına üzüldüm.

Şeyma Subaşı etkisi bunlar hep nafaka miktarını gören ; yaşlı ve zengin kocasını sepetliyor ,
@Çiğdem- @Forumdash @Dosi @xBUGRAx @Aserat @mrt-06 @DarkLegenD @MasacRE- @dreamy @turkuazz @ozgur2113
Şeymi vardıda gitti 21 yaşında evlendi
Şimdi henüz 27 yaşında 2 çocuklu dul kadın olacak gençliğine yazık etmek değilde nedir

Bunları gördükçe bilinçli davrandığımı daha iyi anlıyorum
@mrt-06 @Forumdash @sokak sanati @Harunnn60

Kız hayatını garantiledi nafakayla iyi yapmış örnek alacağına neler diyor.
@serhatt @xemrexxx
Ay bu ne anlar böyle işlerden kafası basmaz entrikaya
Ben olsam donuna kadar alırdım
Senin bu düşüncene göre kadın istediğini yapsaydı bu yaşına kadar adı cıkardi evlenemezdi
Kadın için hayat yeni başlıyor
Evli kalsa sözüm yok ama bu yaşta kocasız kalıpta iki çocukla yaşayacak olması tabikide gençliğine yazık etmek ayoll