Aaa sanane be elalemin derdi seni mi gerdiEvli kalsa sözüm yok ama bu yaşta kocasız kalıpta iki çocukla yaşayacak olması tabikide gençliğine yazık etmek ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa sanane be elalemin derdi seni mi gerdiEvli kalsa sözüm yok ama bu yaşta kocasız kalıpta iki çocukla yaşayacak olması tabikide gençliğine yazık etmek ayoll![]()
![]()
![]()
Hahah ne forumu yasaklaması bee tövbe tövbeSenden herşeyi beklıyorum artıkHerife forumu yasakladiğina göre kim bilir neler yaparsın
@Harunnn60
Ben karışırımAaa sanane be elalemin derdi seni mi gerdi![]()
Antreman hayallerin de şu yalanlaman kadar inandırıcı değil
Sen kendine bak bu gidiişle koca yüzü göremeden cartayı çekecenBen karışırım![]()
![]()
![]()
Oda bende bekarım şuan ve ben daha vantajlıyım o 2 çocuklu dulSen kendine bak bu gidiişle koca yüzü göremeden cartayı çekecen![]()
Güzelliği var kadının senin neyin varOda bende bekarım şuan ve ben daha vantajlıyım o 2 çocuklu dul![]()
![]()
![]()
Süper kahramanların silahları olur benimde slahım oKafanda kırılsın o oklava![]()
Boğazına sokarım o OKLAVayı kadınSüper kahramanların silahları olur benimde slahım o![]()
![]()
![]()
Hayır beyaz rocky sylvester stallone o @Harunnn60
Tamam işte gösterdiğim filmi izleseydin beyazlı robotun ben oldugumu anlardınHayır beyaz rocky sylvester stallone o @Harunnn60Sen onu boks maçı için çalıştırıyorsun forumda çalıştırman gibi
![]()
![]()
Ne filmini izleyecem![]()
![]()
![]()
Tebrik ederim
Aaa şimdi anladımTamam işte gösterdiğim filmi izleseydin beyazlı robotun ben oldugumu anlardın![]()