Mutlu Musun %50?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Demek istediklerini anladım. Fakat sen Kürt halkı kışkırmasın diye, sözde barışı kabullenmişsin. Bu barış değil ki, asıl bu yaptıklaıyla Kürt halkını kışkırtıyorlar. Onları bunun bir barış olduğuna inandırıyorlar. Kürt halkını zaten orda kışkırtıyorlar demek istediğim bu. :)
Üstelik bu Nevruz da değil. Pkk progandası. Sen bunu kabullenmiş olabilirsin ama Türkiye Devleti sınırları içinde Pkk bayrağının açılmasını kabullenemem. :)

+1 Aynen katiliyorum.
O sozde mektubun Apo tarafindsn yazildigi bile supheli bir durum.

Genis cerceveden bakiyorum. Karsilastirma Ataturk-Apo ise karsilastirilmasi bile yanlis. Karsilastirma bir devletin bayrami ile nevruz'un propagandaya donusturulmesi & Apo'nun kocaman resimlerinin bulunmasi ise, buyuk hatadir. Hani nerede Ataturk posteri???

Mutlu musun?

ciddi misin aga hic bir güc orda atatürk posteri actiramazdi

Orasi T.C. degil mi? Hadi baris istiyorlar, niye Ataturk posteri acilmiyor? Amac T.C. degil cunku. İste bu yuzden baris olmayacak. Bu sebeple AKPnin bos islerle ugrastigida ortada.

Biz barış istemiyoruz diyip karşısına kürt halkını alması daha mantıklı sana göre o zaman.:):)

Biz barış istemiyoruz diyip karşısına kürt halkını alması daha mantıklı sana göre o zaman.:):)

Kurt Sorunu diye birsey yok. Niye kardeslerimiz Kurtler ile Baris yapalim, ortada savas yokken? Teror sorununi Kurt Sorunu yaparak cerceveyi degistirmek isteyenlerin amaci bu zaten.

1.resimdeki olay çok farklı.Ona girmiycem çıkamayız.

2.resme gelelim şimdi:

Herkesin dilinde barış lafları var.Peki devlet oraya girip biber gazı,su sıksa ondan sonra halkı joblasa,dövse,pankartları yırtsa,havaya ateş açsa pkk bunu ne yönde kullanacak? bunlar barbar,düşman diyecekler.Barış istedikleri halde bizim düşünce özgürlüğümüzü kısıtlayıp bildirilerimizi dinlemiyorlar.Gör bunu ey kürt halkı diyip halkı kışkırtacaklar.

Bunları düşünemeyenlerin yapmış olduğu tepkiden başka birşey değildir.Olayı ayrıntılarıyla ele almak lazım.
Katılıyorum. Ama tek katılmadığım olay şu benim tabi senin sözünle ilgisi yok. Bu barış denilen olayı herkes ister ama gerçek barış diye birşey olmayağını bildikleri için kimse inanmak istemiyor. Aklıma takılanların biride şu bdplilerin bir anda barışı desteklemesi dikkatimi çekti. Acaba ne taviz verdiler diye düşünmemek elde değil.

Kurt Sorunu diye birsey yok. Niye kardeslerimiz Kurtler ile Baris yapalim, ortada savas yokken? Teror sorununi Kurt Sorunu yaparak cerceveyi degistirmek isteyenlerin amaci bu zaten.

O algıyı kaldırmak o kadar kolay değil.Partisine bakmaksızın herkeste kürtlere karşı önyargı var.Bunu kimse inkar edemez.Ve bilinene göre pkk'dakilerin çoğu kürt değil.Ama bunu algılattıran pkk iyi ayarlıyor bu işleri.Şu anda kürt sorunu gibi görünüyor malaasef.

tc olup olmadiginin önemi yok onlarca kürdün arasinda gelcekler atatürk posteri accaklar yok artik diyorum

iste bu anlayis yanlis. Niye Turkiyenin her kosesinde acilamiyor? Niye Apo aciliyor? Kim bu hale getirdi ortami? Ve en onemlisi: Sehitlerimizin sence sehit olduklari sebeplerin basi Aponun resmi T.C. topraklarinda dalganirken hic mi icin sizlamiyor?

İste o zaman bende artik yok artik derim.

O algıyı kaldırmak o kadar kolay değil.Partisine bakmaksızın herkeste kürtlere karşı önyargı var.Bunu kimse inkar edemez.Ve bilinene göre pkk'dakilerin çoğu kürt değil.Ama bunu algılattıran pkk iyi ayarlıyor bu işleri.Şu anda kürt sorunu gibi görünüyor malaasef.

İste bu sebeple benim savundugum nokta, hic bir parti ne Turk halkina yakisani yapiyor, nede Ataturkun izinden gidiyor. Bu tur seylere izin veren AKPyi mi ararsin, CHPnin sadece hata aramakla omur gecirdigini mi, yada MHPnin sadece bagirmakla gecirdigi zaman mi? BDPyi kale bile almiyorum, onlar zaten Terorun uzantisi.

İste bu sebeple benim savundugum nokta, hic bir parti ne Turk halkina yakisani yapiyor, nede Ataturkun izinden gidiyor. Bu tur seylere izin veren AKPyi mi ararsin, CHPnin sadece hata aramakla omur gecirdigini mi, yada MHPnin sadece bagirmakla gecirdigi zaman mi? BDPyi kale bile almiyorum, onlar zaten Terorun uzantisi.
Şu an ki benim izlenimlerim Sol tarafta sorgu sağ tarafta uyku olayın özü bu bana göre...

Ve bu durum, yani icrat olmayan bu durum, AKPye oy kazandiriyor. AKPnin yaptigi icrat var mi? Yok. Ama adamlar sag solun icratsizliginden iyi faydalaniyor.
Herkes hesabını verecek birşeylerin. Tek diyeceğim Gençliğe Hitabe boşuna yazılmadı. Ama nedense herkes vazifesini unutmuş, vazifesi unutturulmuş...

iste bu anlayis yanlis. Niye Turkiyenin her kosesinde acilamiyor? Niye Apo aciliyor? Kim bu hale getirdi ortami? Ve en onemlisi: Sehitlerimizin sence sehit olduklari sebeplerin basi Aponun resmi T.C. topraklarinda dalganirken hic mi icin sizlamiyor?

İste o zaman bende artik yok artik derim.

Umarim sehitlik mertebesinin ne oldugunu bilip de sehit dedin......

Herkes hesabını verecek birşeylerin. Tek diyeceğim Gençliğe Hitabe boşuna yazılmadı. Ama nedense herkes vazifesini unutmuş, vazifesi unutturulmuş...

Maalesef unutturulmaya calisiliyor... :(
Umarim sehitlik mertebesinin ne oldugunu bilip de sehit dedin......

3 arkadasinin sehit oldugu birine bunu sorman yanlis sanirim...

- - - Ekleme - - -

gerçekler acıdır :)

ne demek bu?

Önemli konulardan birisi ve resimdeki olay şu vatan millet promosyon malzemesi ooldu. Vatanın yarısı arkasında durdu ama ne oldu uçurtmayı uçmaya çalışırken vurdu... Adamlık diyenlerin ellerinde silahı onlar askeri vururken var mı Allahı ?

Son düzenleme: