RüzgarGülü
Favori Üye
Allah inşallah o tavizleri göstermez. Ucuz yırttığımızı düşünmüyorumTavizlerin neler olduğunu bilmiyoruz. Önce ne tavizler verildiğini bilmek gerek.
Allah inşallah o tavizleri göstermez. Ucuz yırttığımızı düşünmüyorumTavizlerin neler olduğunu bilmiyoruz. Önce ne tavizler verildiğini bilmek gerek.
O olay ülkeyi karıştırmak isteyenlerin işi galeyana gelmemek lazım...birinci resimdeki yapılan olayları tartışmaya açmak bile çok yanlış cumhuriyet bayramının kutlanmasını engellemek en başta atatürke yapılan saygısızlıktır
Ne gerek vardı bunu paylaşmaya
Ne gerek vardı bunu paylaşmaya
ülkenin kurallari bunu gerektiriyorsa ve sende o ülkede yasiyorsan alacaksin.Cumhuriyeti kutlamak icin Hükümet'den mi izin alacagiz?
maksat tartışma çıkarmak 1 resimle gaza gelmeyin yav
ülkenin kurallari bunu gerektiriyorsa ve sende o ülkede yasiyorsan alacaksin.
takas ben bu konuda hic bir gülünecek bir taraf göremiyorum acikcasi. Bir tarafta bizim Cumhuriyet bayramimiz, bir tarafta terör elebasinin nevruz denilen bir gün de mektubu okunmasi ve bununla birlikte pankarti acilmasi var. Atatürk ile Apo bir mi? Niye T.C. Topraklarinda, 30 bin kisinin sehit oldugu bir topraklarda vatan hainin pankarti aciliyor soruyorum!!
Cumhuriyeti kutlamak icin Hükümet'den mi izin alacagiz?
Yapılan gösterilere 250 bin kişi katılmış
Evet aga çoğu insan onlardan bıktı artıkdiyarbakırda büyük kutlamalar yapılmış ama malatya da bişey göremedim ufak çaplı olmuş galiba nevruz kutlamaları 2 milyon nüfusu var 250 bin katılmış onlara dadestek azalıyo yakında dip yapacaklar
Evet aga çoğu insan onlardan bıktı artık
1 öilyon Diyarbakırın çoğu evlerdeydi aga bide çevre şehirlerdende getirmişlerkaynak aga 250 bin cok az nerden baksan 1 milyon u gecmistir
O Atatürk Atatürk diyenler napmışlar dediğin kişiler zamanında Amerika geliyor dediler kimse sallamadı ama o gün bugündür Amerikanın pençesi altındayız daha fazla konuşmak istemiyorum sonra sağcılar cephe alacak. Ama napmışlar dersen hakaret etmiş olursun. Ayrıca bugün Atatürk'ü unutturmaya çalışanlar 2.resimdekilerle hiçbir farkı yoktur...cumhuriyet bayramını yasaklamak gibi bişey yok herkes kutlar ama yasak olan yerde kimse hiçbişeyi kutlayamaz olayı çarpıtmayalım
kim diyarbaskırda o gösterinin yapılmasını engelleyebilir ki madem özgürlükse yapacak bişey yok
- - - Ekleme - - -
o atartük atatürk diyenler naapmışlar atatürk için lafta atatürk.onun ismini kullanarak bi yere varacaklarını sanıyolar
1 öilyon Diyarbakırın çoğu evlerdeydi aga bide çevre şehirlerdende getirmişler
O Atatürk Atatürk diyenler napmışlar dediğin kişiler zamanında Amerika geliyor dediler kimse sallamadı ama o gün bugündür Amerikanın pençesi altındayız daha fazla konuşmak istemiyorum sonra sağcılar cephe alacak. Ama napmışlar dersen hakaret etmiş olursun. Ayrıca bugün Atatürk'ü unutturmaya çalışanlar 2.resimdekilerle hiçbir farkı yoktur...