Mutlu Musun %50?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
maksat tartışma çıkarmak 1 resimle gaza gelmeyin yav :d

takas ben bu konuda hic bir gülünecek bir taraf göremiyorum acikcasi. Bir tarafta bizim Cumhuriyet bayramimiz, bir tarafta terör elebasinin nevruz denilen bir gün de mektubu okunmasi ve bununla birlikte pankarti acilmasi var. Atatürk ile Apo bir mi? Niye T.C. Topraklarinda, 30 bin kisinin sehit oldugu bir topraklarda vatan hainin pankarti aciliyor soruyorum!!

diyarbakırda büyük kutlamalar yapılmış ama malatya da bişey göremedim ufak çaplı olmuş galiba nevruz kutlamaları 2 milyon nüfusu var 250 bin katılmış onlara dadestek azalıyo yakında dip yapacaklar :D

ülkenin kurallari bunu gerektiriyorsa ve sende o ülkede yasiyorsan alacaksin.

Tarihi belli, günü belli, maksadi belli günün. Cumhuriyet'in bayrami. Hükümet'in bunu daha engelleyegi yere desteklemesi gerekirken bu tür rezillikler yapiyor. Kusura bakma ama her Atatürk'ün izinden giden Türk evladi hic bir sekilde o gün icin hic kimseden izin almaz.

takas ben bu konuda hic bir gülünecek bir taraf göremiyorum acikcasi. Bir tarafta bizim Cumhuriyet bayramimiz, bir tarafta terör elebasinin nevruz denilen bir gün de mektubu okunmasi ve bununla birlikte pankarti acilmasi var. Atatürk ile Apo bir mi? Niye T.C. Topraklarinda, 30 bin kisinin sehit oldugu bir topraklarda vatan hainin pankarti aciliyor soruyorum!!

cumhuriyet bayramını yasaklamak gibi bişey yok herkes kutlar ama yasak olan yerde kimse hiçbişeyi kutlayamaz olayı çarpıtmayalım
kim diyarbaskırda o gösterinin yapılmasını engelleyebilir ki madem özgürlükse yapacak bişey yok

- - - Ekleme - - -

o atartük atatürk diyenler naapmışlar atatürk için lafta atatürk.onun ismini kullanarak bi yere varacaklarını sanıyolar

cumhuriyet bayramını yasaklamak gibi bişey yok herkes kutlar ama yasak olan yerde kimse hiçbişeyi kutlayamaz olayı çarpıtmayalım
kim diyarbaskırda o gösterinin yapılmasını engelleyebilir ki madem özgürlükse yapacak bişey yok

- - - Ekleme - - -

o atartük atatürk diyenler naapmışlar atatürk için lafta atatürk.onun ismini kullanarak bi yere varacaklarını sanıyolar
O Atatürk Atatürk diyenler napmışlar dediğin kişiler zamanında Amerika geliyor dediler kimse sallamadı ama o gün bugündür Amerikanın pençesi altındayız daha fazla konuşmak istemiyorum sonra sağcılar cephe alacak. Ama napmışlar dersen hakaret etmiş olursun. Ayrıca bugün Atatürk'ü unutturmaya çalışanlar 2.resimdekilerle hiçbir farkı yoktur...

şimdi bişey dicem herkez diyo apoyla neden görüşme yapılıyo o bebek katiliyle masaya oturulurmu tamam haklısınız ozaman akp hükümeti yokken neden mhp asmadı öcalanı neden chp bu olaya bişey demedi çünkü yapamadılar icraat yok şimdi neden başbakana karşı duruyolar terörü kendileri bitiremcekler diye laf salatası yapıyolar başka hiç birşey değil

O Atatürk Atatürk diyenler napmışlar dediğin kişiler zamanında Amerika geliyor dediler kimse sallamadı ama o gün bugündür Amerikanın pençesi altındayız daha fazla konuşmak istemiyorum sonra sağcılar cephe alacak. Ama napmışlar dersen hakaret etmiş olursun. Ayrıca bugün Atatürk'ü unutturmaya çalışanlar 2.resimdekilerle hiçbir farkı yoktur...

ne yapmışlar onu söyle işte sadece ismini kullanırlar

- - - Ekleme - - -

diyarbakırın nüfus baya kalabalık 2 milyonun üstündeymiş eğer 250 bin ise azmış baya :D