Bak ya gene Akp ye laf gelmiş.
Siyasi amaçlı,kışkırtıcı konu.
Olaya yüzüstü bakmanın getirmiş olduğu resimden başka birşey değildir.İki olay arasındaki farkı irdelemek lazım.Karşılaştırmak yanlış.Futbolda defansla forveti karşılaştırmak gibi birşey.
Siyasi amaçlı,kışkırtıcı konu.
Olaya yüzüstü bakmanın getirmiş olduğu resimden başka birşey değildir.İki olay arasındaki farkı irdelemek lazım.Karşılaştırmak yanlış.Futbolda defansla forveti karşılaştırmak gibi birşey.
Genis cerceveden bakiyorum. Karsilastirma Ataturk-Apo ise karsilastirilmasi bile yanlis. Karsilastirma bir devletin bayrami ile nevruz'un propagandaya donusturulmesi & Apo'nun kocaman resimlerinin bulunmasi ise, buyuk hatadir. Hani nerede Ataturk posteri???
Mutlu musun?
1.resimdeki olay çok farklı.Ona girmiycem çıkamayız.
2.resme gelelim şimdi:
Herkesin dilinde barış lafları var.Peki devlet oraya girip biber gazı,su sıksa ondan sonra halkı joblasa,dövse,pankartları yırtsa,havaya ateş açsa pkk bunu ne yönde kullanacak? bunlar barbar,düşman diyecekler.Barış istedikleri halde bizim düşünce özgürlüğümüzü kısıtlayıp bildirilerimizi dinlemiyorlar.Gör bunu ey kürt halkı diyip halkı kışkırtacaklar.
Bunları düşünemeyenlerin yapmış olduğu tepkiden başka birşey değildir.Olayı ayrıntılarıyla ele almak lazım.
1.resimdeki olay çok farklı.Ona girmiycem çıkamayız.
2.resme gelelim şimdi:
Herkesin dilinde barış lafları var.Peki devlet oraya girip biber gazı,su sıksa ondan sonra halkı joblasa,dövse,pankartları yırtsa,havaya ateş açsa pkk bunu ne yönde kullanacak? bunlar barbar,düşman diyecekler.Barış istedikleri halde bizim düşünce özgürlüğümüzü kısıtlayıp bildirilerimizi dinlemiyorlar.Gör bunu ey kürt halkı diyip halkı kışkırtacaklar.
Bunları düşünemeyenlerin yapmış olduğu tepkiden başka birşey değildir.Olayı ayrıntılarıyla ele almak lazım.
Evet yaşasın barış, çocuk katilinin posterlerinin asılması barış, bir milletin milli bayramını kutlaması yasak. Pkk bayrakları açılıyor, barış. Terörist başının mesajları okunuyor barış. Ohh be ne kolaymış. Ne güzel de barış oldu. Yaşasın barış!
Sen dedikleri ya hiç okumadın yada bu tür siyasi işlerden anlamıyorsun. Açıklama yapmaya gerek duymuyorum.Orada yazdıklarım yeterli.
Sen o denilenleri kale aliyorsan zaten olay bitmis. Satin herseyi... sahte baris icin el ele!!!
Demek istediklerini anladım. Fakat sen Kürt halkı kışkırmasın diye, sözde barışı kabullenmişsin. Bu barış değil ki, asıl bu yaptıklaıyla Kürt halkını kışkırtıyorlar. Onları bunun bir barış olduğuna inandırıyorlar. Kürt halkını zaten orda kışkırtıyorlar demek istediğim bu.Sen dedikleri ya hiç okumadın yada bu tür siyasi işlerden anlamıyorsun. Açıklama yapmaya gerek duymuyorum.Orada yazdıklarım yeterli.
Demek istediklerini anladım. Fakat sen Kürt halkı kışkırmasın diye, sözde barışı kabullenmişsin. Bu barış değil ki, asıl bu yaptıklaıyla Kürt halkını kışkırtıyorlar. Onları bunun bir barış olduğuna inandırıyorlar. Kürt halkını zaten orda kışkırtıyorlar demek istediğim bu.
Üstelik bu Nevruz da değil. Pkk progandası. Sen bunu kabullenmiş olabilirsin ama Türkiye Devleti sınırları içinde Pkk bayrağının açılmasını kabullenemem.
vadi başlıyo bırakın tartışmayı