Hoşşttt sen kimsin de bizi beğenmiyonBu iki insanla birden aynı fikirde olacağım aklıma gelmezdi Sandalye sayesinde bu da oldu
Ben de kendi tepkimi bırakayım buraya @dreamy al bak yine geliyor
Hoşşttt sen kimsin de bizi beğenmiyonBu iki insanla birden aynı fikirde olacağım aklıma gelmezdi Sandalye sayesinde bu da oldu
Ben de kendi tepkimi bırakayım buraya @dreamy al bak yine geliyor
Demet’in devri geçti sen ona bakma.Satış anlamında fiyaskoyla sonuclandı kimse 5 kuruş vermedi @Billy Kane Demeti bile hala 100 bin satış yapabiliyor @turkuazz
Hayaletli albümden sonra ne yapsa tutmuyor inş kurtulacazDemet’in devri geçti sen ona bakma.
Önceden bu kadar gelişmiş değildik ki. Şarkıları dinlemek için albüm satın almak daha olasıydı ama şimdi bir sürü uygulama var veya internetten korsan da indirebiliyorsun. O yüzden albüm satışlarının düşmesi normal.Hayaletli albümden sonra ne yapsa tutmuyor inş kurtulacaz
100 Bin satıs yapan artık 1.oluyor 200 üzerine çıkan tek kişi Tarkan tabi Musti bir albüm yapmıyor kı görsek Serdar beyde 40-50 satıyor sanırım her albümü yanı adama saygı duy
Aaa bunu diyorum bende ayoll youtube tıkı artık iş daha kolay bu Edisin albümü sanırım 1 kilo soğan alacak kadar bile satmadı bu youtube şarkıcılarının gerçek şeyi bu işte ancak tıkla şarkıcı olurlar Yine şuan 100 e oynayan albüm satışlarına baktımızda 90lı yılların şarkıcılarının günümüzde bile hala albüm sattığını görüyoruz şuankı veletlerin başımıza bela olmasının tek nedeni tüfek çıktı mertlik bozuldu derler o hesap teknoloji pop müziğini bozduÖnceden bu kadar gelişmiş değildik ki. Şarkıları dinlemek için albüm satın almak daha olasıydı ama şimdi bir sürü uygulama var veya internetten korsan da indirebiliyorsun. O yüzden albüm satışlarının düşmesi normal.
Dinlemeye başlayacağım yakında. Önce Tarkan’ın albümlerini biraz daha yoklamam lazım
Gidenlerden’i kullanacağım de lütfennn.Özellikle ilk 5 şarkı şahane. Türk POP’unda bir albümdeki en iyi ilk 5’li bile olabilir.
İlk üç şarkıyı kullanmayı düşünüyorum bu albümden. Kalmadı da benim Top 15’ime girer aslında ama forumun zevkine uymaya çalışacağız.Dinlemeye başlayacağım yakında. Önce Tarkan’ın albümlerini biraz daha yoklamam lazım
Gidenlerden’i kullanacağım de lütfennn.
Aa Türk popunun en iyi albümlerinden tabii ki, en kısa zamanda dinlemeli @dreamy
Gidenlerden’i yine de ilk haftalarda kullan bence fazla sona bırakma. Diğer şarkıya gelince onu dinlemedim şu albümün tamamını dinlemek istiyorum en kısa süredeİlk üç şarkıyı kullanmayı düşünüyorum bu albümden. Kalmadı da benim Top 15’ime girer aslında ama forumun zevkine uymaya çalışacağız.
Dinleyeceğim bekleyin yorumlarımı.Aa Türk popunun en iyi albümlerinden tabii ki, en kısa zamanda dinlemeli @dreamy
İlk üç şarkıyı kullanmayı düşünüyorum bu albümden. Kalmadı da benim Top 15’ime girer aslında ama forumun zevkine uymaya çalışacağız.