Satış anlamında fiyaskoyla sonuclandı kimse 5 kuruş vermedi @Billy Kane Demeti bile hala 100 bin satış yapabiliyor @turkuazz
Satış anlamında fiyaskoyla sonuclandı kimse 5 kuruş vermedi @Billy Kane Demeti bile hala 100 bin satış yapabiliyor @turkuazz
Size verdiğimiz şarkıdan utan cnmHepsi birbirinden kötü. Ellerine sağlık ablacım.
Şimdi hep hile hep oyun dolan işi gücü bulunmayan sırf tıklanmayı arttırmak için herşey yapıyor güven kalmamışŞöyle bişi var cnm şuan şarkıcı olmak kolay kıstas sadece youtubede tıklanmak babaları veriyor tableti vsyle 5-10 yaş çocukların eline sabah akşam giriyorlar bumu kıstas Bizim dönemimizde daha somuttu şarkına para verdirtip dinletiyordun 3 milyon ve üzeri satış yapmak ne demek buydu başarı yanı gittik altın plak aldık almanyadan başarı budur yanı şimdiki şarkıcıların albümlerini kimse 5 kuruş verip almaz zaten Edisin albümü elinde patladı 25 yaş üstü kişilerin farkında olması lazım aşağı yaş kitlesine çokta bişi demiyorum herkes kendi dönemini yaşıyor
İki tas çorba Gidenlerden , Kalmadı , Denize Doğru inanılmaz huzur veren çok büyük slow hitler Sonuna Kadar da albümde yer alıcakmış Mustinin tek pişmanlık duyduğu olay buymuş ozaman korkunc bir albüm olurdu gerçektenMustafa Sandalın en iyi albümüdür şüphesiz. Iki Taş Çorba ve Gidenlerden hala dinlediğim ve en sevdiğim Mustafa Sandal sarkilarindandir.
Tıklanmayı bile satın alıyorlarmış Zaten tık dediğin şarkının iyi oldunu göstermiyor çünkü beğenmeyenlerde tıklıyor kötü yorum yapmaya dis atmaya gelenlerde var yada şu kıytırık şarkıya kim yorum yapıyor diye bakmaya ama onlarda tıka işleyince mesala nefret ediyorum ama şarkıya girdiğimde benim girmemide sayarak şarkı tuttu diyorlarŞimdi hep hile hep oyun dolan işi gücü bulunmayan sırf tıklanmayı arttırmak için herşey yapıyor güven kalmamış
@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Doğu @gözlemci @xdragxx @MelankoliK @Jonsnow @pompy @yatutarsa @umuttanyel @xxAlemdarxx @soo
Bu iki insanla birden aynı fikirde olacağım aklıma gelmezdi Sandalye sayesinde bu da olduHepsi birbirinden kötü. Ellerine sağlık ablacım.
Size verdiğimiz şarkıdan utan cnm
Fikrim değişti ablacım harika bir albümmüş.Bu iki insanla birden aynı fikirde olacağım aklıma gelmezdi Sandalye sayesinde bu da oldu
Ben de kendi tepkimi bırakayım buraya @dreamy al bak yine geliyor
Gerçek düşüncen kayıtlara geçti artık kıvırma boşunaFikrim değişti ablacım harika bir albümmüş.
Abim de aynı şekilde. 😱Araba şarkısıyla yemek yermişim hakkı büyük üstümde. @Çiğdem
Araba şarkısıyla yemek yermişim hakkı büyük üstümde. @Çiğdem
Abim de aynı şekilde. 😱
Mustide sürekli dile getirir bunu anneler o dönem çocuklarının bu şarkıyla yemek yediğini söylüyormuş ona @xemrexxxKörpecik beyinlerin bilinçaltlarına ne mesajlar verdiyse hepimizi hipnoz etmiş. @Çiğdem
Arabada ilk başta var albüme özel tüm şarkıları var ama bir konuda da yanılmıyorsam Arabaya özel konu açmıstım 20.yılına özel klip çıktığı tarihte o konuyuda hortlatırım ve 25.yılına özel Mustinin dünden bugüne gelecekAraba klibini paylaşsaydın iyiydi @Çiğdem 90'ların erotizm furyasını en iyi yansıtan kliplerden birisi
Bu iki insanla birden aynı fikirde olacağım aklıma gelmezdi Sandalye sayesinde bu da oldu
Ben de kendi tepkimi bırakayım buraya @dreamy al bak yine geliyor
Sen sus bee @mrt-06 gibi elit bir kardeşim senin gibi bir kütükle tabikide aynı düşünemezdi sana feyk atmışFikrim değişti ablacım harika bir albümmüş.
Sen sus bee @mrt-06 gibi elit bir kardeşim senin gibi bir kütükle tabikide aynı düşünemezdi sana feyk atmış