Oha o nasıl oluyor önceden erkekmiydi bu kadın 😱
Hayır kadın ama bazı insanlara çift cinsiyet oluyor yanı İntizarın hem kadın hem erkek organları oluyor@serhatt ın ilgi alanına girdi kadın desene 😱
Erkek organıda varmışSanane be neyse ne :
Çok ilgilendinErkek organıda varmış![]()
![]()
Şimdi anlaşıldı mesele
![]()
bir mi külahıma anlatbenim ilgi alanımda tek bi kişi var şuan![]()
bir mi külahıma anlat![]()
Tövbe tövbe daha neler duyacaz bakalım yanı kadınlara bile içini görmeden artık güvenemicez burdan bu çıkıyorÇok ilgilendin![]()
Sana da güvenmiyorum bakalım sen kim çıkacanTövbe tövbe daha neler duyacaz bakalım yanı kadınlara bile içini görmeden artık güvenemicez burdan bu çıkıyor![]()
![]()
@sokak sanati
Çaktırmadan yoklarım bana yanasmaya çalısan kadın olursaSana da güvenmiyorum bakalım sen kim çıkacan![]()
Bu gidişle kadınların eline kalacan zaten
Aaa tövbe de bee kendinlemi karıştırdın beniBu gidişle kadınların eline kalacan zaten![]()
Hoşt köpekAaa tövbe de bee kendinlemi karıştırdın beni![]()
![]()
![]()
O Açıklamış evet bu yüzden kovmuştuk kadınları rahatsız ediyordu demişMeslek büyüğüm Erol Köse dediyse doğrudur.![]()
Erol köse açıklamış oyüzden kovmuştuk biz kadınları rahatsız ediyordu demişOha, o kadar değildir bence.![]()
Öyle birşey olsaydı bunu çoktan öğrenmiş olurduk. Doğruluk payı olabileceğini sanmıyorum.Erol köse açıklamış oyüzden kovmuştuk biz kadınları rahatsız ediyordu demişÇift cinsiyetliymiş hem kadın hem erkek organı yanı
![]()
![]()
![]()
Aaa benim aklıma yattı vlla zaten bu konuda ben kadın kadına olmasının aklıma yatmamıştı ilk yorumlarımda yanı amaçları ne çocukmu yapacaklar diyordum kıÖyle birşey olsaydı bunu çoktan öğrenmiş olurduk. Doğruluk payı olabileceğini sanmıyorum.![]()