Net ve açık bir açıklama olmamış bence...Ekli dosyayı görüntüle 60412 İntizar'ın açıklaması..
@xBUGRAx @kerem @Çiğdem- @ehsan7000 @ozmoturk @tolgab @dreamy @mrt-06 @bazinga @turkuazz @Maskeli Fedai @emree-29 @YıldırıM @Arslan Bey @-potterhead- @DarkLegenD @-KADİR- @12.Adam @BesaleT @Dosi @vadikızı @Yiğitt
İntizara söyle bana NeNet ve açık bir açıklama olmamış bence...
Ben bunu gündüz paylaştım ama sonra sildim.Ekli dosyayı görüntüle 60412 İntizar'ın açıklaması..
@xBUGRAx @kerem @Çiğdem- @ehsan7000 @ozmoturk @tolgab @dreamy @mrt-06 @bazinga @turkuazz @Maskeli Fedai @emree-29 @YıldırıM @Arslan Bey @-potterhead- @DarkLegenD @-KADİR- @12.Adam @BesaleT @Dosi @vadikızı @Yiğitt
Çok tuhaf durumlar yaşıyoruz ülkecekBen bunu gündüz paylaştım ama sonra sildim.
Erol Köse'de açıklama yapmış, şirketimdeki kadınlar İntizar'dan yaka silkiyordu bende oyüzden kovdum zamanında demiş.
Neyse
14 yaşındaki kız çocuğa hem abisi hem dayısı tecavüz ediyor ve bebeği oluyor. Bu iki utanmaz, biz istemedik ama kız bizi zorladı diyor. Bu durum patlak vermiyor ama İntizar'ın meselesi gündem oluyor.
İntizar'ın tam açıklaması böyle:
Ekli dosyayı görüntüle 60414
Ekli dosyayı görüntüle 60413
Nereye evli be nerden biliyon belki ayrıldıktan sonra olduKadın evli ayoll boşanmasını bekleyecek![]()
![]()
![]()
Ceceli öyle demiyor ayollNereye evli be nerden biliyon belki ayrıldıktan sonra oldu![]()
Muzikonair'in elinde daha özel video vb. şeyler varmış ama yayın yasağından dolayı açıklayamıyorlarmış. Hiç magazin izlemezdim, yarın sabah kesinlikle izleyeceğim.Ekli dosyayı görüntüle 60412 İntizar'ın açıklaması..
Açıklamalarını istemiyorum henüzMuzikonair'in elinde daha özel video vb. şeyler varmış ama yayın yasağından dolayı açıklayamıyorlarmış. Hiç magazin izlemezdim, yarın sabah kesinlikle izleyeceğim.![]()
Niye? Berk Oktay'ınkini kaçırmıştım. Bunu kaçırmak istemiyorum.Açıklamalarını istemiyorum henüz![]()
Görmedin mi sen pipisiniNiye? Berk Oktay'ınkini kaçırmıştım. Bunu kaçırmak istemiyorum.![]()
Hayır, ya ben öyle bakmak istemiştim napayım onun şeyini.Görmedin mi sen pipisini![]()
Videoda ondan başka bir şey YokHayır, ya ben öyle bakmak istemiştim napayım onun şeyini.![]()
İzlemediğimden bilmiyorum boşver. Artık bakmak istemiyorum.Videoda ondan başka bir şey Yok![]()
Konu intizardan Berk'in şeyine geldiİzlemediğimden bilmiyorum boşver. Artık bakmak istemiyorum.![]()