Gülşeni forum sevmiyor 3 kere yarıştı üçünde de olmadı @Billy Kane ve @dreamy den ne özelliğin varda ben şampiyon yaparım diyorsun ayollBeceriksiz zaten Gülşen onun elinde heba oldu, ben kullansam onuda şampiyon yapmıştım.
Gülşeni forum sevmiyor 3 kere yarıştı üçünde de olmadı @Billy Kane ve @dreamy den ne özelliğin varda ben şampiyon yaparım diyorsun ayollBeceriksiz zaten Gülşen onun elinde heba oldu, ben kullansam onuda şampiyon yapmıştım.
Bir iki istisna dısında şampiyonlukların çoğunun puanlar ilan ediyor bizde heyecanlı sunmak için plan yapıyoruzBenimde 5 puanlık avantajım vardı, dediğin gibi özellikle Buray'la Yıldız arasındaki fark 4 oya denk düşüyor. O yüzden finalde şampiyonu garanti etmiş oluyor o fark.
Gülşeni forum sevmiyor 3 kere yarıştı üçünde de olmadı @Billy Kane ve @dreamy den ne özelliğin varda ben şampiyon yaparım diyorsun ayoll
Sen gelecek sezon benim elime ver, gör bakalım forum seviyor mu sevmiyor mu?Benim albümümde de bangır bangır albümüyle cengo batırmıştı ordada heryerden tekme yiyor kadın@kerem @Billy Kane @dreamy
O geçti hep aynıları yarırısrsa ne şeyi kalıyorSen gelecek sezon benim elime ver, gör bakalım forum seviyor mu sevmiyor mu?
İyi aklımda 3 isim var şimdiden özelden yazıp yerimi ayarlayayım diyorum.O geçti hep aynıları yarırısrsa ne şeyi kalıyorMesala Tarkan şuan boşta ama @Maskeli Fedai 2 sezon batırınca millet Tarkanı seçmiyor boşta oldu halde öyle tuhaf bir yerdeyiz
Ben en son MS de 2015 de yarıştımİyi aklımda 3 isim var şimdiden özelden yazıp yerimi ayarlayayım diyorum.
Keşke bu sezon sende yarışsaydın. Hep sunucu olmak da sıkıcı.
Ben değişiklik kuralda bile sevmiyorum biliyorsun ama 10.sezona sadece 1 sezonluk formatı değiştirmekle birlikte aklımda çok değişik bişi var senle yarışma bitince konusuruz belki yine aynı formatla devam ederiz ama sadece 1 sezonluk olabilirmi tabi tepki durumlarını çözemiyorum ama yarışma bitince düşüncemi söylerim en azından sanaİyi aklımda 3 isim var şimdiden özelden yazıp yerimi ayarlayayım diyorum.
Keşke bu sezon sende yarışsaydın. Hep sunucu olmak da sıkıcı.
İyi yeniden yarış şampiyonluk için o zaman.Ben en son MS de 2015 de yarıştım1 tane finalim var Burcuyla ordada ben puan farkıyla zaten çıkmadan elenmiştik
İyi yaz bana konuşuruz, 1 sezonluk değişiklik yapabiliriz 10. sezona özel. Oman sonra aynı şekilde eskisi gibi devam ederiz zaten.Ben değişiklik kuralda bile sevmiyorum biliyorsun ama 10.sezona sadece 1 sezonluk formatı değiştirmekle birlikte aklımda çok değişik bişi var senle yarışma bitince konusuruz belki yine aynı formatla devam ederiz ama sadece 1 sezonluk olabilirmi tabi tepki durumlarını çözemiyorum ama yarışma bitince düşüncemi söylerim en azından sana
Oradakı tek amacım final görmekti çünkü şampiyonluk puanlarla şansım yoktu zaten finaldeİyi yeniden yarış şampiyonluk için o zaman.
Burcu'yla Hande'ye yenilmen üzdü.
Zaten o her sezon olacak bşi değilİyi yaz bana konuşuruz, 1 sezonluk değişiklik yapabiliriz 10. sezona özel. Oman sonra aynı şekilde eskisi gibi devam ederiz zaten.
Yine de rezalet, şimdi olsa Burcu kazanır.Oradakı tek amacım final görmekti çünkü şampiyonluk puanlarla şansım yoktu zaten finaldeSerdarla Bully Handeyi eleyebilseydi yarı finalde ozaman olabilirdi
Evet bakalım beğenecek miyim, format güzelse yarışırım. Aslında ruh halime bağlı, benim için hava hoş. Jüri olup puanlamak en güzeli.Zaten o her sezon olacak bşi değil10.sezona özel olabilirmi diye düşünüyorum yarışmayı farklı şekilde sunacazSen olumlu yada olumsuz gelecek tepkiyi zaten tahmin edersin sonucta yarışmacı olarak sende
Gülşen finale oynardıda ikimizde doğru parçaları kullanmadık. @dreamyGülşeni forum sevmiyor 3 kere yarıştı üçünde de olmadı @Billy Kane ve @dreamy den ne özelliğin varda ben şampiyon yaparım diyorsun ayoll
Hadi kolay gelsin Bully oylarını oylayınca iletirim cicili bicili rüyalarBen kaçıyorum. Yarın 8'de işbaşı yapmalıyım. Final hakkında bir gelişme olursa özelden yazarsın. İyi geceler.@Çiğdem
Her şartta yarısıcan sen zatenEvet bakalım beğenecek miyim, format güzelse yarışırım. Aslında ruh halime bağlı, benim için hava hoş. Jüri olup puanlamak en güzeli.
Bak bak nasılda gaz veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?