Gönlümü almak istemiş.Geçen hafta kızmıştın biraz
Gönlümü almak istemiş.Geçen hafta kızmıştın biraz
Bütün jüriler oylarini MS yari final konusuna yani buraya koydu zaten.Buraya buraya, bütün oylar BURAY’A.
Adı batsın
Kelime oyunları yaparak edep sınırlarını aşan bir sunucu demek. Hani beni destekliyordun.Bütün jüriler oylarini MS yari final konusuna yani buraya koydu zaten.
Bu @Bully yarısıyorken onada yalın ayak diyip ayak fotosu paylaşıyordu yalının kafasıyla @ozgur2113 @Maskeli FedaiElenmek için BURAY'a tıklayın lütfen.
Muhteşem bir detayım, vay be zaman ne çabuk geçiyor...Bu @Bully yarısıyorken onada yalın ayak diyip ayak fotosu paylaşıyordu yalının kafasıyla @ozgur2113 @Maskeli Fedai
Biz de Yıldız Abla’nın yaşına hürmeten bir şey demiyoruz.Bu @Bully yarısıyorken onada yalın ayak diyip ayak fotosu paylaşıyordu yalının kafasıyla @ozgur2113 @Maskeli Fedai
Teşekkürler @mesmeso61 senden tam puan bekliyordum ama yine de güzel puan.@mesmeso61'in Oyları:
3 Buray - Sahiden
2 Yıldız Tilbe - Aşk Laftan Anlamaz Ki
1 Şebnem Ferah - Sigara
Süpersin @mesmeso61@mesmeso61'in Oyları:
3 Buray - Sahiden
1 Şebnem Ferah - Sigara
Dilini koparırız demeye kalkışanın.Biz de Yıldız Abla’nın yaşına hürmeten bir şey demiyoruz.
Sertab Erener kadar degil.Fav10'un da yıldızı YILDIZ TİLBE, finale çok yakışacak!
Yoksa biz de biliriz “Yıldızlar da kayar” demesini. Ama demiyoruz.Dilini koparırız demeye kalkışanın.
2 haftadir tam puan veriyorum o yeter sana. Istedigim kadar gömebilirim seni.Kelime oyunları yaparak edep sınırlarını aşan bir sunucu demek. Hani beni destekliyordun.
@mesmeso61'in Oyları:
3 Buray - Sahiden
1 Şebnem Ferah - Sigara
Tam puan dediğin herkese verdiğin puan. Zamanında herkese yüksek bana düşük verirdin.2 haftadir tam puan veriyorum o yeter sana. Istedigim kadar gömebilirim seni.
Torpil yok finalde @ozgur2113 e tekmeyi attabiki