Gönlümü almak istemiş.Geçen hafta kızmıştın biraz![]()
![]()
![]()
Gönlümü almak istemiş.Geçen hafta kızmıştın biraz![]()
![]()
![]()
Bütün jüriler oylarini MS yari final konusuna yani buraya koydu zaten.Buraya buraya, bütün oylar BURAY’A.![]()
Adı batsın
Kelime oyunları yaparak edep sınırlarını aşan bir sunucu demek.Bütün jüriler oylarini MS yari final konusuna yani buraya koydu zaten.![]()
Bu @Bully yarısıyorken onada yalın ayak diyip ayak fotosu paylaşıyordu yalının kafasıylaElenmek için BURAY'a tıklayın lütfen.![]()
![]()
Muhteşem bir detayım, vay be zaman ne çabuk geçiyor...Bu @Bully yarısıyorken onada yalın ayak diyip ayak fotosu paylaşıyordu yalının kafasıyla![]()
![]()
@ozgur2113 @Maskeli Fedai
Biz de Yıldız Abla’nın yaşına hürmeten bir şey demiyoruz.Bu @Bully yarısıyorken onada yalın ayak diyip ayak fotosu paylaşıyordu yalının kafasıyla![]()
![]()
@ozgur2113 @Maskeli Fedai
Teşekkürler @mesmeso61 senden tam puan bekliyordum ama yine de güzel puan.@mesmeso61'in Oyları:
3 Buray - Sahiden
2 Yıldız Tilbe - Aşk Laftan Anlamaz Ki
1 Şebnem Ferah - Sigara
Süpersin @mesmeso61@mesmeso61'in Oyları:
3 Buray - Sahiden
1 Şebnem Ferah - Sigara
Dilini koparırız demeye kalkışanın.Biz de Yıldız Abla’nın yaşına hürmeten bir şey demiyoruz.![]()
Sertab Erener kadar degil.Fav10'un da yıldızı YILDIZ TİLBE, finale çok yakışacak!
Yoksa biz de biliriz “Yıldızlar da kayar” demesini.Dilini koparırız demeye kalkışanın.![]()
2 haftadir tam puan veriyorum o yeter sana. Istedigim kadar gömebilirim seni.Kelime oyunları yaparak edep sınırlarını aşan bir sunucu demek.![]()
Hani beni destekliyordun.
![]()
![]()
@mesmeso61'in Oyları:
3 Buray - Sahiden
1 Şebnem Ferah - Sigara
Tam puan dediğin herkese verdiğin puan.2 haftadir tam puan veriyorum o yeter sana. Istedigim kadar gömebilirim seni.![]()