Mekanın sahibi geri geliyor
Mekanın sahibi geri geliyor
Engine bakmak için bahane arama![]()
En iyisi izliyeyim hanzo burakta yeni yıla gelecekDaha iyi yapılacak bir şey yok her şey izlemen için hazırlanmış.![]()
En iyisi izliyeyim hanzo burakta yeni yıla gelecek![]()
![]()
Bir bakayım devam edip etmicemi birdahakı gelişime söylerim![]()
Gerçi benim sevmediklerime değer verip sevdiklerimi itiyor bunlar ama bakalımMekanın sahibi geri geliyor![]()
![]()
Nesini izliyim parlak mı var dizideSen izlemicenmi genelde foxta ne olsa bakıyordun@xBUGRAx
Mayısta bitecekmiş başka yere geçecem zaten 100 kere şikayet ettim dilekçede yollayacam yapılıncaBaşka firmaya abone ol![]()
mahkemeye verMayısta bitecekmiş başka yere geçecem zaten 100 kere şikayet ettim dilekçede yollayacam yapılınca![]()
@xBUGRAx İzlemem için hertürlü komployu kurmuş bir çay döküp bakmaya gideyim bariNesini izliyim parlak mı var dizide![]()
O çay üstüne dökülsün inş.@xBUGRAx İzlemem için hertürlü komployu kurmuş bir çay döküp bakmaya gideyim bari![]()
![]()
@ozgur2113 @Yiğitt @xemrexxx @kerem
Ben kaçayım yine yoklarım siziO çay üstüne dökülsün inş.![]()
Bremen'e kadar gelmis zaten, ben ona bu hafta sahip cikarim.Aaa vlla @Tolstoyevski genelde silahını alnına tutarak takip ediyordu sonuclarıBu hafta sonuclarda silahını @kerem e ver evinde silah olmadan takip et
![]()
![]()
![]()
Çok özletmeBen kaçayım yine yoklarım sizi![]()
![]()
![]()
Mayısta bitecekmiş başka yere geçecem zaten 100 kere şikayet ettim dilekçede yollayacam yapılınca![]()
Olmamış, ben sonuç bekliyordumSonuçlar yarın açıklanacak, oy kullanmayı unutanlar oylarını özelden bana göndersin.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
recabımız: 2.05-3.35
bu hafta da efsane şarkıyla geldik herkese başarılar hedef 1.lik olsun bu hafta
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk@tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy@turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı@denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai@YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı@DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo@soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu@S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem@hayret bi şey