Tamam artık konuyu kapatabilir miyiz algı oluşmasın.@kerem
Bugün 20 tane oy yağdı. ?
Tamam artık konuyu kapatabilir miyiz algı oluşmasın.@kerem
En az 20 oy. Daha fazla da olabilir.Tek ben kullanmadım herhalde.
Irem yari finale kalmisti sanirim, finale benle Yalin klamistik.geçen sezon benim eski iki yarışmacım yarıştı finalde sertab irem
Ben de yarın kullanırım artık. Sonuç gecesinde oylarımın sonra açıklanması çok kötü bir şey.En az 20 oy. Daha fazla da olabilir.
Şimdi senin rakiplerin kullandı bekliyor mesala x kişiyle elenme yarısındasın verdiğin puanla onu kurtarıcanTek ben kullanmadım herhalde.
Yoo, ben karistiriyorum. Bu hafta ya da gecen hafta ilk senin oylarinla oylamayi acmistim sanirim.Ben de yarın kullanırım artık. Sonuç gecesinde oylarımın sonra açıklanması çok kötü bir şey.
Ben de yarın kullanırım artık. Sonuç gecesinde oylarımın sonra açıklanması çok kötü bir şey.
Aynısından üstte bahsetmiştim. Çok vakit kaybetmeden kullansam iyi olacak.. Sonuç gecelerinde strese neden oluyor çünkü ?Şimdi senin rakiplerin kullandı bekliyor mesala x kişiyle elenme yarısındasın verdiğin puanla onu kurtarıcan
O yüzden gecen hafta @batuhankaralar 'in oyunu sona aldim.Şimdi senin rakiplerin kullandı bekliyor mesala x kişiyle elenme yarısındasın verdiğin puanla onu kurtarıcan
O yüzden gecen hafta @batuhankaralar 'in oyunu sona aldim.
Yildiz Tilbe 5, Mustafa Sandal 3 puanla elenmekten kurtuldu.
@Harunnn60 a ulasılmıyor yanı kayıp oldundan kullanamadı ve kullansaydı @batuhankaralar kalıp yüksek ihtimalle @bazinga yanı Mustim elenmiş olacaktı gerçi ne puan verice belli olmazdı ama o ihtimal daha kuvvetliydi tabiAynısından üstte bahsetmiştim. Çok vakit kaybetmeden kullansam iyi olacak.. Sonuç gecelerinde strese neden oluyor çünkü ?
O yüzden gecen hafta @batuhankaralar 'in oyunu sona aldim.
Yildiz Tilbe 5, Mustafa Sandal 3 puanla elenmekten kurtuldu.
Aslında fark eden bişi olmuyor şimdi her yarışmacı oy veriyor çünkü ama mesala ben x oy kullanmadım son gün kullanıcam x kişi bana kullanmıs 2.sırada bekliyor ben 1.sıradayım ona oyumla o zirveye yada x kişi sonuncu sırada kullanmıs benim oyumu bekliyor bende bir üst sıradayım onu oradan kurtarıp kendimi atıyorumAynısından üstte bahsetmiştim. Çok vakit kaybetmeden kullansam iyi olacak.. Sonuç gecelerinde strese neden oluyor çünkü ?
Tabi bir şey değişmiyor ama arada gelen puan durumlarında kendi oyların açıklanmadığı için fazla sevinemiyorsun. Yani kendi puanlaman başkalarına gidecek çünküAslında fark eden bişi olmuyor şimdi her yarışmacı oy veriyor çünkü ama mesala ben x oy kullanmadım son gün kullanıcam x kişi bana kullanmıs 2.sırada bekliyor ben 1.sıradayım ona oyumla o zirveye yada x kişi sonuncu sırada kullanmıs benim oyumu bekliyor bende bir üst sıradayım onu oradan kurtarıp kendimi atıyorum
Bence yarışmacıların diğerlerinden önce kullanması avantaj aynı hesap diceksiniz ama ben kullanım onun puanını bekliyim
O sıralamayı @kerem istedi gibi ayarlayabilir ama şuan mesala rakiplerin vermiş bekliyor puan durumunun nasıl oldunu bende bimiyorum sen çiçek sular gibi sulucaksın onları yarınTabi bir şey değişmiyor ama arada gelen puan durumlarında kendi oyların açıklanmadığı için fazla sevinemiyorsun. Yani kendi puanlaman başkalarına gidecek çünkü
Aaa zaten yeni hafta pazartesi olucak pazar bir günlük mola ozaman @kerem mi benmi kim devam edecek bir görmemiz lazım oylarıda çuvalla toplasın kerem cumartesi 21:00 da başlar pazartesi öğleden sonraya kadar açıklarızBen de yarın kullanırım artık. Sonuç gecesinde oylarımın sonra açıklanması çok kötü bir şey.
Avucunu yala.
Çivimi çaktınAvucunu yala.Bizim hiç bir yere gitmeye niyetimiz yok.
Başladım bile giderayak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?