eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 8. Hafta

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Çiğdem and kerem
Çok güzel nazarlarım :A
Gülşenledemi bu haftalarda elenmişti geçen sezon @dreamy sonrasında rahmetli hortlamış 1 hafta bekleyemedinmi demişti şimdi aynı haftalardayız ve rahmetlinin hortlaması yakın şeboyuda seviyordu insan kaderinden kaçamıyor işte :A :A :A @kerem

Sa#u an Bi' An Gel'i dinleyesim geldi. :A @dreamy
Gülşenledemi bu haftalarda elenmişti geçen sezon @dreamy sonrasında rahmetli hortlamış 1 hafta bekleyemedinmi demişti şimdi aynı haftalardayız ve rahmetlinin hortlaması yakın şeboyuda seviyordu insan kaderinden kaçamıyor işte :A :A :A @kerem
Hafta iddialı olsa anlayabilirim ama ahım şahım bir hafta da değil. Şeboseverler bana destek çıkacaktır yine :bhr:

• Harika
Reactions: Çiğdem and kerem
Rahmetli'nin hortlamasi benim isime yaradi, o olmasa sampiyon baska biri olurdu. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Hafta iddialı olsa anlayabilirim ama ahım şahım bir hafta da değil. Şeboseverler bana destek çıkacaktır yine :bhr:
Bence Sarkin muhtesem canim, zamaninda cok dinlerdim. Elenirse bu forumun zevksizligidir senin hatan degil. :A

Bi An Gel senin hataydi ama. :A

• Harika
Reactions: dreamy
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: kerem and dreamy