Çok güzel nazarlarım
Çok güzel nazarlarım
Sa#u an Bi' An Gel'i dinleyesim geldi. @dreamy
Bence de öyle ama forumu bilmiyoruz tabii.Ben şarkıma güveniyorum bu parçayla elenirsem üstelik böyle bir haftada, ne diyim.
@batuhankaralar da kalmadı ki onu eler Şeboyu kurtarırdık @keremBen şarkıma güveniyorum bu parçayla elenirsem üstelik böyle bir haftada, ne diyim.
Sa#u an Bi' An Gel'i dinleyesim geldi. @dreamy
Hafta iddialı olsa anlayabilirim ama ahım şahım bir hafta da değil. Şeboseverler bana destek çıkacaktır yine
Rahmetli'nin hortlamasi benim isime yaradi, o olmasa sampiyon baska biri olurdu.
Bence Sarkin muhtesem canim, zamaninda cok dinlerdim. Elenirse bu forumun zevksizligidir senin hatan degil.Hafta iddialı olsa anlayabilirim ama ahım şahım bir hafta da değil. Şeboseverler bana destek çıkacaktır yine
Hafta iddialı olsa anlayabilirim ama ahım şahım bir hafta da değil. Şeboseverler bana destek çıkacaktır yine
Aaa evet bu hafta niye böyle düştü @kerem in siyah boncuklarından ödünç aldım birazRahmetli'nin hortlamasi benim isime yaradi, o olmasa sampiyon baska biri olurdu.
@dreamy da işine yarayacak inş fok başkanRahmetli'nin hortlamasi benim isime yaradi, o olmasa sampiyon baska biri olurdu.
Cumartesi kıytırık dizin yoktur herhaldeÇok güzel nazarlarım
Haa benden başka biri olursa ona da yüklenecektiniz demek anladım O zaman söylediklerinizde ciddi değilsiniz?
Oylarina birazcik sasirdim, hep böyle boncuklarin azalmaya devam etse iyi.Aaa evet bu hafta niye böyle düştü @kerem in siyah boncuklarından ödünç aldım biraz
Tam puanlık şarkılar azdı bu hafta daha doğrusu benim şarkıcılar kötü gelince @dreamy ve diğerleri sağolsunlarOylarina birazcik sasirdim, hep böyle boncuklarin azalmaya devam etse iyi.
Evet biraz önce recabı bir daha dinledim...