eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 8. Hafta

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and kerem
O yüzden gecen hafta @batuhankaralar 'in oyunu sona aldim. :A

Yildiz Tilbe 5, Mustafa Sandal 3 puanla elenmekten kurtuldu. :A
Aynısından üstte bahsetmiştim. Çok vakit kaybetmeden kullansam iyi olacak.. Sonuç gecelerinde strese neden oluyor çünkü ?
@Harunnn60 a ulasılmıyor yanı kayıp oldundan kullanamadı ve kullansaydı @batuhankaralar kalıp yüksek ihtimalle @bazinga yanı Mustim elenmiş olacaktı gerçi ne puan verice belli olmazdı ama o ihtimal daha kuvvetliydi tabi :A :A :A

• İlginç
Reactions: dreamy
O yüzden gecen hafta @batuhankaralar 'in oyunu sona aldim. :A

Yildiz Tilbe 5, Mustafa Sandal 3 puanla elenmekten kurtuldu. :A
Aynısından üstte bahsetmiştim. Çok vakit kaybetmeden kullansam iyi olacak.. Sonuç gecelerinde strese neden oluyor çünkü ?
Aslında fark eden bişi olmuyor şimdi her yarışmacı oy veriyor çünkü ama mesala ben x oy kullanmadım son gün kullanıcam x kişi bana kullanmıs 2.sırada bekliyor ben 1.sıradayım ona oyumla o zirveye yada x kişi sonuncu sırada kullanmıs benim oyumu bekliyor bende bir üst sıradayım onu oradan kurtarıp kendimi atıyorum :F

Bence yarışmacıların diğerlerinden önce kullanması avantaj aynı hesap diceksiniz ama ben kullanım onun puanını bekliyim :A :A :A

• Güldürdün
Aslında fark eden bişi olmuyor şimdi her yarışmacı oy veriyor çünkü ama mesala ben x oy kullanmadım son gün kullanıcam x kişi bana kullanmıs 2.sırada bekliyor ben 1.sıradayım ona oyumla o zirveye yada x kişi sonuncu sırada kullanmıs benim oyumu bekliyor bende bir üst sıradayım onu oradan kurtarıp kendimi atıyorum :F

Bence yarışmacıların diğerlerinden önce kullanması avantaj aynı hesap diceksiniz ama ben kullanım onun puanını bekliyim :A :A :A
Tabi bir şey değişmiyor ama arada gelen puan durumlarında kendi oyların açıklanmadığı için fazla sevinemiyorsun. Yani kendi puanlaman başkalarına gidecek çünkü :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Tabi bir şey değişmiyor ama arada gelen puan durumlarında kendi oyların açıklanmadığı için fazla sevinemiyorsun. Yani kendi puanlaman başkalarına gidecek çünkü :A
O sıralamayı @kerem istedi gibi ayarlayabilir ama şuan mesala rakiplerin vermiş bekliyor puan durumunun nasıl oldunu bende bimiyorum sen çiçek sular gibi sulucaksın onları yarın :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: kerem
  • Güldürdün