All Star'i kastediyorsan ölüler sezonunu yapmistiniz zaten gerek yok, baska bir sey yapalim.Ölüler sezonuda yaparız bir zaman 16 kişi olacak şekilde diğerleride ölsünde sayı tamamlanınca@denizz19 @MayısKralı
All Star'i kastediyorsan ölüler sezonunu yapmistiniz zaten gerek yok, baska bir sey yapalim.Ölüler sezonuda yaparız bir zaman 16 kişi olacak şekilde diğerleride ölsünde sayı tamamlanınca@denizz19 @MayısKralı
Şaka diyorum onlara daha dönüş yokAll Star'i kastediyorsan ölüler sezonunu yapmistiniz zaten gerek yok, baska bir sey yapalim.
! sene var daha o zamana Kadar düsünürüz. Ama 10. sezona özel bir sey bulmamiz gerek.Şaka diyorum onlara daha dönüş yok
Onlar hortlayamazda 10.sezona bişiler Bakarız tabi hele şu sezonu tamamyalımda kör topal gidiyoruz! sene var daha o zamana Kadar düsünürüz. Ama 10. sezona özel bir sey bulmamiz gerek.@MayısKralı
Oradan beri gözün var dimiKiralık Aşkta iyiydi
Orada sevdim onuda Sinanıda ElçinideOradan beri gözün var dimi
Sİnandan da Barıştan da uzak durOrada sevdim onuda Sinanıda Elçinide
Sinan @xemrexxx moruk sultanında gözümden düşmüştü tekrar ama yine boşa çıktıSİnandan da Barıştan da uzak dur
Asıl orada çok daştı
Doktoru izle o bitecek yakında
Sıla'yı forum çok seviyor her hafta zirvede ya da zirve ortağı olunca kıskandı fitnecilerHakkaten Rihanna ile Sia'yi secmek neden yasak?
İnşallah Murat'a iyi vermişsindirPuanlarımı verdim, hayırlı olsun
Görücezİnşallah Murat'a iyi vermişsindir
Ferdi Tayfur bulur. Yazın hemen adımı yarışacaklar listesine.Oha, millet 15 sarkiyi zor buluyor. 20'yi nereden bulsun?
3 şarkı ile daha alttaki 2 şarkı arasında fark diğer 5 şarkı ile ise uçurum vardı. Oyladım, fazla zorlanmadım. Hayırlı olsun.
Ben hayatımda bu kadar iddiasız başka bir yarışmacı görmedim.Ben de Betül Demir ile gelirim@Çiğdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?