All Star'i kastediyorsan ölüler sezonunu yapmistiniz zaten gerek yok, baska bir sey yapalim.Ölüler sezonuda yaparız bir zaman 16 kişi olacak şekilde diğerleride ölsünde sayı tamamlanınca![]()
![]()
@denizz19 @MayısKralı
All Star'i kastediyorsan ölüler sezonunu yapmistiniz zaten gerek yok, baska bir sey yapalim.Ölüler sezonuda yaparız bir zaman 16 kişi olacak şekilde diğerleride ölsünde sayı tamamlanınca![]()
![]()
@denizz19 @MayısKralı
Şaka diyorum onlara daha dönüş yokAll Star'i kastediyorsan ölüler sezonunu yapmistiniz zaten gerek yok, baska bir sey yapalim.![]()
! sene var daha o zamana Kadar düsünürüz. Ama 10. sezona özel bir sey bulmamiz gerek.Şaka diyorum onlara daha dönüş yok![]()
![]()
![]()
Onlar hortlayamazda 10.sezona bişiler Bakarız tabi hele şu sezonu tamamyalımda kör topal gidiyoruz! sene var daha o zamana Kadar düsünürüz. Ama 10. sezona özel bir sey bulmamiz gerek.@MayısKralı
Oradan beri gözün var dimiKiralık Aşkta iyiydi![]()
![]()
![]()
Orada sevdim onuda Sinanıda ElçinideOradan beri gözün var dimi![]()
Sİnandan da Barıştan da uzak durOrada sevdim onuda Sinanıda Elçinide![]()
![]()
![]()
Sinan @xemrexxx moruk sultanında gözümden düşmüştü tekrar ama yine boşa çıktıSİnandan da Barıştan da uzak dur![]()
Asıl orada çok daştı
Doktoru izle o bitecek yakında
Sıla'yı forum çok seviyor her hafta zirvede ya da zirve ortağı olunca kıskandı fitnecilerHakkaten Rihanna ile Sia'yi secmek neden yasak?![]()
İnşallah Murat'a iyi vermişsindirPuanlarımı verdim, hayırlı olsun![]()
Görücezİnşallah Murat'a iyi vermişsindir![]()
Ferdi Tayfur bulur. Yazın hemen adımı yarışacaklar listesine.Oha, millet 15 sarkiyi zor buluyor. 20'yi nereden bulsun?![]()
3 şarkı ile daha alttaki 2 şarkı arasında fark diğer 5 şarkı ile ise uçurum vardı. Oyladım, fazla zorlanmadım. Hayırlı olsun.
Ben hayatımda bu kadar iddiasız başka bir yarışmacı görmedim.Ben de Betül Demir ile gelirim@Çiğdem