Bir tuhaf dizin vardı starda o sanırım iyi olmuşSalı doluydum normalde de dizim final yaptı geçen hafta![]()
Dizi yarışmanda ilk sezonu sunmustunda hatırlamak istemiyorum şuankız ben yönetmek istesem çoktan istediğimi elde ederdim ayol o 2 safoz mu engel bana .ss
Adam New Rules'la gelmiş sesini çıkardığı yok.Tam puanını alırım![]()
Sensin tuhaf bunak
Çok erken değil mi? 😱
Bu hafta Dua Lipa'nın pop tarihine kazıdığı efsane şarkı New Rules ile geliyoruz. Yaklaşık 2 milyar dinlenen efsaneyle güzel oylarınıza talibiz.
Erkeni falan boşversin @MayısKralı @batuhankaralar elenmemek olsun bence hedefleri nekadar yerli yiyebilirselerÇok erken değil mi? 😱
Boş adam onlarAdam New Rules'la gelmiş sesini çıkardığı yok.Sen hayırdır tam puan falan.
![]()
Kız değilim ama evet öyle.
Bence yabancı sevmeyenleri etiketlemelisin.Bu hafta şarkıma gerçekten çok güveniyorum. Biraz hakkaniyetli oylarla inşallah ilk sırada oluruz diye düşünüyorum.@Bully @kerem @Harunnn60 @denizz19 @xemrexxx @dreamy @bazinga @ozgur2113
Açıkçası New Rules da zirve görmeyecekse kapatalım forumu.@Billy Kane @turkuazz @Harunnn60 @Ahmed @Çiğdem @batuhankaralar @vadikızı @dreamy @S.G.A.T. desteklerinize ihtiyacım olduğunu biliyorsunuz.Bu hafta Dua'yı zirveye taşıyacağız.
![]()
Bence yabancı sevmeyenleri etiketlemelisin.![]()
Geçen hafta Radioactive gibi efsane bir şarkı elenmekten zor kurtuldu o nedenle beklentini düşük tut bence.Bu hafta şarkıma gerçekten çok güveniyorum. Biraz hakkaniyetli oylarla inşallah ilk sırada oluruz diye düşünüyorum.@Bully @kerem @Harunnn60 @denizz19 @xemrexxx @dreamy @bazinga @ozgur2113
Her hafta böyle olursan elenme ihtimalin git gide düşer.Bence de, dur etiketliyeyim.
Arkadaşlar 2 milyar dinlenen efsaneye, güzel puanlarınızı bekliyoruz.
@Bully @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @mesmeso61 @denizz19 @Yiğitt @ozgur2113