Yüksek puan bekliyorum
Yorumsuz
Yüksek puan bekliyorum
Bir tuhaf dizin vardı starda o sanırım iyi olmuşSalı doluydum normalde de dizim final yaptı geçen hafta
Dizi yarışmanda ilk sezonu sunmustunda hatırlamak istemiyorum şuankız ben yönetmek istesem çoktan istediğimi elde ederdim ayol o 2 safoz mu engel bana .ss
Adam New Rules'la gelmiş sesini çıkardığı yok. Sen hayırdır tam puan falan.Tam puanını alırım
Sensin tuhaf bunak
Çok erken değil mi? 😱
Bu hafta Dua Lipa'nın pop tarihine kazıdığı efsane şarkı New Rules ile geliyoruz. Yaklaşık 2 milyar dinlenen efsaneyle güzel oylarınıza talibiz.
Erkeni falan boşversin @MayısKralı @batuhankaralar elenmemek olsun bence hedefleri nekadar yerli yiyebilirseler @AhmedÇok erken değil mi? 😱
Boş adam onlarAdam New Rules'la gelmiş sesini çıkardığı yok. Sen hayırdır tam puan falan.
Kız değilim ama evet öyle.
Bence yabancı sevmeyenleri etiketlemelisin.Bu hafta şarkıma gerçekten çok güveniyorum. Biraz hakkaniyetli oylarla inşallah ilk sırada oluruz diye düşünüyorum. @Bully @kerem @Harunnn60 @denizz19 @xemrexxx @dreamy @bazinga @ozgur2113
Açıkçası New Rules da zirve görmeyecekse kapatalım forumu.@Billy Kane @turkuazz @Harunnn60 @Ahmed @Çiğdem @batuhankaralar @vadikızı @dreamy @S.G.A.T. desteklerinize ihtiyacım olduğunu biliyorsunuz. Bu hafta Dua'yı zirveye taşıyacağız.
Bence yabancı sevmeyenleri etiketlemelisin.
Geçen hafta Radioactive gibi efsane bir şarkı elenmekten zor kurtuldu o nedenle beklentini düşük tut bence. Benden iyi alacaksın tabii orası kesin.Bu hafta şarkıma gerçekten çok güveniyorum. Biraz hakkaniyetli oylarla inşallah ilk sırada oluruz diye düşünüyorum. @Bully @kerem @Harunnn60 @denizz19 @xemrexxx @dreamy @bazinga @ozgur2113
Her hafta böyle olursan elenme ihtimalin git gide düşer.Bence de, dur etiketliyeyim.
Arkadaşlar 2 milyar dinlenen efsaneye, güzel puanlarınızı bekliyoruz.
@Bully @mrt-06 @xemrexxx @serhatt @mesmeso61 @denizz19 @Yiğitt @ozgur2113