Doğru, sen destereye aşıktın tabii.Kız siz napsanız sevemiyorum ben sizi
Doğru, sen destereye aşıktın tabii.Kız siz napsanız sevemiyorum ben sizi
Kız beni kovsalar da gitmem sizin gibi zayıf değilim ayrıca daha önce de dedim 1 kere ayrılmak istedim o da ozişkoyla özelden yaptığım tartışmadan dolayı
Sokak şeysinin başlattığı şeyin yarattığı kirliliği aylardır itiraflarda görüyoruz sonunda yönetim de görmüş ))
Harun ne alaka şimdi? Ben ona güveniyorum da senin ne manada demek istediğini çok iyi anladım. Merak etme biz Harun'la böyle boş beleş konular konuşmuyoruz. Bizim kendi hayatlarımızda sorunlarımız var zaten birde bu platformu sorun yapacak kadar aciz değiliz. Bilip bilmeden konuşmayalım lütfen. Ki 3 haftadır buraya emek veriyorum, emeğe saygı.
Konu MS ve sokak sanati'ydi. Konuyu değiştirdiğine göre haksız olduğunu anlamış oldun, güzel.
İE 83. bölüm malzemesi çıktı bile. Yiyin birbirinizi.Hmm git bakalım 2013'te Çiğdem sen ben destere takılıyorduk, giderken de bu konuları hatırlamaya çalış sonra da sizli bizli laflarını düşün. d
Bu hafta Dua Lipa'nın pop tarihine kazıdığı efsane şarkı New Rules ile geliyoruz. Yaklaşık 2 milyar dinlenen efsaneyle güzel oylarınıza talibiz.
@Ahmed Desteğini esirgemicektir sizden ve @Billy Kane de az destek olmalı zaten az sayıdasınız @kerem @Harunnn60Yarışmayı yarıladığımız bu haftada, Imagine Dragons'un Kygo ile ortak çalışması olan "Born To Be Yours" ile karşınızdayız. Geçen haftaki gibi bir skandal yaşamamak için bol puanlarınızı bekliyoruz
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Sonunda Buray şova başladıBu hafta ‘Kimsenin Suçu Yok’ diyoruz. Başarılar herkese.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Tşşkler yeni jurilerimizden sen @alperuz çok destek oldunuzÇok güzel bir hafta olsun dilerim ?
Başarılar
Ezbere bildim şarkılarından değil dinlerken tekrar hatırlarım @xemrexxxYıldız Tilbe'nin büyük hitlerinden biri olan 'Sana Kalbim Geçti' şarkısı ile sizlerleyiz. Tüm arkadaşlara başarılar, iyi dinlemeler.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Naptın sen bu şarkı 7. haftada. 😱
Bu hafta Dua Lipa'nın pop tarihine kazıdığı efsane şarkı New Rules ile geliyoruz. Yaklaşık 2 milyar dinlenen efsaneyle güzel oylarınıza talibiz.
Çok güzel şarkıydı ve gereken etkiyi bencede gösterdiBu haftaki şarkımız Mustafa Sandal'ın son dönemdeki en büyük hitlerinden, benim de 2019'da en çok sevdiğim pop şarkılarından olan #GelBana:
1.15 - 2.38
Yine sana kaldı emeklerine sağlık bu süreçte aksamaması açısından emeğin büyük @Harunnn60Oylama yarın 17.00'da başlayacak, o zamana kadar yarışmacıların şarkılarını özelden bana göndermesi gerekiyor.
Sana fikrini soran mı var dış mihrak, banlanmış biri yarışmaya yakışmıyor ama paragöz yapımcılar gibi hapse düşen kötü örnek Deniz Seki yi programına alan bir yapımcımız yoksa tabi @Çiğdem
Bende @sokak sanati'ndan ziyade seni bu cümlenden dolayı jüri başkanlığından çıkarmak için diğerlerini oylamaya çağırıyorum. @Harunnn60 @Çiğdem @serhatt
@sokak sanati MS'ye iz bırakmış ve yarışmanın en başarılı isimlerinden biridir. Onun jüri başkanlığına kimsenin dokunmasına izin vermem.
@xemrexxx konuyla ilgilenen başkanları çenesiyle yormuş sizi kaçırıp o alacak @serhattHmm git bakalım 2013'te Çiğdem sen ben destere takılıyorduk, giderken de bu konuları hatırlamaya çalış sonra da sizli bizli laflarını düşün. d
Bence son haftalardan sonra bir kükremen gerekiyor iyi seçim @Bully2.343.218 kişinin izlediği Yol Arkadaşım 2'nin film müziği ile kaldığımız yerden devam ediyoruz.