İlk 3-4 haftaların sancılıydı ama öyle hareket etmen doğruydu artık hit şarkıları kaldıDaha dur neler gelecek.Bomba şarkıları salacam arka arkaya.
İlk 3-4 haftaların sancılıydı ama öyle hareket etmen doğruydu artık hit şarkıları kaldıDaha dur neler gelecek.Bomba şarkıları salacam arka arkaya.
Şarkı yollamayanı öncekı sezon o hafta yarıştığını koyuyorumÜstüne Hadise çok şarkı çıkarttı. Koysaydın herhangi bir klipli şarkısını
İlk 2 hafta dısında yanı sona koyduklarım dısındakıler bencede kötü değildi ama iddalı şarkı harcamadan gelmek önemli tabi tabi elenseydin farklı konusuyor olacaktım sonuc önemli sonuctaSonunda bizim gibi düşünen biri daha çıktı.@Bully
Stratejik davranmak bu işte.Onlar da çok kötü değildi ya hele Ay Parçası öyle bir sonuç hak etmiyordu ama atlattık şükür.
Burakın gidip en tipsiz halini koymuşsun öcü gibiKatılıyorum
Sonuçları takip ederken dizi izlemek haz vermiyor
Bi de boydan gör bakalım, öcü dediğine utanBurakın gidip en tipsiz halini koymuşsun öcü gibi
Aynen kendim stresleniyorum kim elenecek diye.Ben bir çay dökeyim gelecem @kerem sen şuan oyların içinde kaybolmuşsundur
Tuğba Yurt'a dua et.Sonunda bizim gibi düşünen biri daha çıktı.@Bully
Stratejik davranmak bu işte.Onlar da çok kötü değildi ya hele Ay Parçası öyle bir sonuç hak etmiyordu ama atlattık şükür.
Avatarda çok karanlık çıkmıs napayım kurt adam gibi
Ünal beyi anıyorlarSonuçları takip ederken dizi izlemek haz vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?