İlk 3-4 haftaların sancılıydı ama öyle hareket etmen doğruydu artık hit şarkıları kaldıDaha dur neler gelecek.Bomba şarkıları salacam arka arkaya.
![]()
İlk 3-4 haftaların sancılıydı ama öyle hareket etmen doğruydu artık hit şarkıları kaldıDaha dur neler gelecek.Bomba şarkıları salacam arka arkaya.
![]()
Şarkı yollamayanı öncekı sezon o hafta yarıştığını koyuyorumÜstüne Hadise çok şarkı çıkarttı. Koysaydın herhangi bir klipli şarkısını![]()
İlk 2 hafta dısında yanı sona koyduklarım dısındakıler bencede kötü değildi ama iddalı şarkı harcamadan gelmek önemli tabi tabi elenseydin farklı konusuyor olacaktım sonuc önemli sonuctaSonunda bizim gibi düşünen biri daha çıktı.@Bully
Stratejik davranmak bu işte.Onlar da çok kötü değildi ya hele Ay Parçası öyle bir sonuç hak etmiyordu ama atlattık şükür.
![]()
Burakın gidip en tipsiz halini koymuşsun öcü gibiKatılıyorum![]()
Sonuçları takip ederken dizi izlemek haz vermiyor
Bi de boydan gör bakalım, öcü dediğine utanBurakın gidip en tipsiz halini koymuşsun öcü gibi![]()
Aynen kendim stresleniyorum kim elenecek diye.Ben bir çay dökeyim gelecem @kerem sen şuan oyların içinde kaybolmuşsundur![]()
Tuğba Yurt'a dua et.Sonunda bizim gibi düşünen biri daha çıktı.@Bully
Stratejik davranmak bu işte.Onlar da çok kötü değildi ya hele Ay Parçası öyle bir sonuç hak etmiyordu ama atlattık şükür.
![]()
Avatarda çok karanlık çıkmıs napayım kurt adam gibi
Ünal beyi anıyorlarSonuçları takip ederken dizi izlemek haz vermiyor![]()