İlk 3-4 haftaların sancılıydı ama öyle hareket etmen doğruydu artık hit şarkıları kaldı @BullyDaha dur neler gelecek. Bomba şarkıları salacam arka arkaya.
İlk 3-4 haftaların sancılıydı ama öyle hareket etmen doğruydu artık hit şarkıları kaldı @BullyDaha dur neler gelecek. Bomba şarkıları salacam arka arkaya.
Aa hiç bilmiyordum. 😱 Hoş geldin, iyi ki geldin. @hayret bi şey@hayret bi şey ilk Buraycılardandır, @ozgur2113 sevinecektir diye düşünüyorum
Şarkı yollamayanı öncekı sezon o hafta yarıştığını koyuyorum 7 Sezondan sonra son 2 sezondur yarışmayı sıfırladık yine yarışanları ama farklı üyeler alıyorlarÜstüne Hadise çok şarkı çıkarttı. Koysaydın herhangi bir klipli şarkısını
İlk 2 hafta dısında yanı sona koyduklarım dısındakıler bencede kötü değildi ama iddalı şarkı harcamadan gelmek önemli tabi tabi elenseydin farklı konusuyor olacaktım sonuc önemli sonucta @BullySonunda bizim gibi düşünen biri daha çıktı. @Bully
Stratejik davranmak bu işte. Onlar da çok kötü değildi ya hele Ay Parçası öyle bir sonuç hak etmiyordu ama atlattık şükür.
Burakın gidip en tipsiz halini koymuşsun öcü gibiKatılıyorum
Sonuçları takip ederken dizi izlemek haz vermiyor
Bi de boydan gör bakalım, öcü dediğine utanBurakın gidip en tipsiz halini koymuşsun öcü gibi
Aynen kendim stresleniyorum kim elenecek diye.Ben bir çay dökeyim gelecem @kerem sen şuan oyların içinde kaybolmuşsundur
Tuğba Yurt'a dua et. Sondan ikinciydin.Sonunda bizim gibi düşünen biri daha çıktı. @Bully
Stratejik davranmak bu işte. Onlar da çok kötü değildi ya hele Ay Parçası öyle bir sonuç hak etmiyordu ama atlattık şükür.
@batuhankaralar a hala tekmeyi atamadılarmıAynen kendim stresleniyorum kim elenecek diye.
Avatarda çok karanlık çıkmıs napayım kurt adam gibiBi de boydan gör bakalım, öcü dediğine utan
Ekli dosyayı görüntüle 72597
@turkuazz ı ben yarışmanın sürprizi görüyordumTuğba Yurt'a dua et. Sondan ikinciydin.
Ünal beyi anıyorlarSonuçları takip ederken dizi izlemek haz vermiyor
Elenecek elenecek dediniz size inat yolu yarıladı. @batuhankaralar@batuhankaralar a hala tekmeyi atamadılarmı
@MasacRE final görmüştü öyleElenecek elenecek dediniz size inat yolu yarıladı. @batuhankaralar