eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 6. Hafta Sonuçları

Bir daha topla bence, beraberlik olabilir :A
Ne yani zirvede miyim hala. :A Ben de gelen puanları ekledim 248 yaptı, sonra Yıldız’ı ekledim daha yüksek çıktı diye üzülmüştüm. :A
Arkadaşlar üstte belirttiğim gibi genel oylamaya etki etmeyecek dedim. İsterseniz oylarınızı sayabilirsiniz. Hepsi kesinlikle hatasız.

Ana sayfaya bakmadan şuan son ikiyi hesapladım;
Dua Lipa 152
Katy Perry 145 çıktı. İnşallah doğrudur kontrol edin. :(

Arkadaşlar üstte belirttiğim gibi genel oylamaya etki etmeyecek dedim. İsterseniz oylarınızı sayabilirsiniz. Hepsi kesinlikle hatasız.

Dua Lipa 152
Yok ben oylamanın hatasız olduğuna inanıyorum zaten. Sadece ilk mesajı yazdığımda sen puanlara eklediğini belirtmemiştin o yüzden. :D Tekrar saymama gerek yok. Zaten ana puanlara eklemişsin, sadece açıklarken atlamışsın. Bu da bu yoğunlukta olabilecek bir şey. Tekrardan emeklerine sağlık. :bhr:

• Harika
Reactions: kerem

Dua Lipa 152
Tüm emeklerinden dolayı teşekkürler kanka. :bhr:

• Harika
Genel oylamaya niye etki etmiyor onu anlamadım, o oylar verilmiş ve beni zirveye taşıyor. Benim suçum ne bunda? :D @kerem

• Beğendim
İlk defa yüksek aldığım arkadaşlar var, herkese teşekkürler. Emeklerinize sağlık. :Z

• Beğendim
Reactions: Angelica
Yok ben oylamanın hatasız olduğuna inanıyorum zaten. Sadece ilk mesajı yazdığımda sen puanlara eklediğini belirtmemiştin o yüzden. :D Tekrar saymama gerek yok. Zaten ana puanlara eklemişsin, sadece açıklarken atlamışsın. Bu da bu yoğunlukta olabilecek bir şey. Tekrardan emeklerine sağlık. :bhr:
Tüm emeklerinden dolayı teşekkürler kanka. :bhr:
Teşekkürler. :D

Genel oylamaya niye etki etmiyor onu anlamadım, o oylar verilmiş ve beni zirveye taşıyor. Benim suçum ne bunda? :D @kerem
Açıklamayı okumadan yorum yapıyor, bu haftaya nasıl gelmiş onu da bilmem ki :A :A Neyse önümüzdeki hafta DUAlarımız Yıldız'ın zirveyi tersten görmesi üzerine olacak :F

Oldukça zorlu bir haftayı geride bırakarak son 9’a kaldık. Bu haftadan itibaren her hafta kademeli olarak bir seviye yukarı çıkmaya çalışacak olsak bile rakipler de öyle olacağı için işte asıl zorlu süreç şimdi başlıyor... Zorlu haftada tavsiyelerinden dolayı teşekkürü tekrardan iletiyorum @kerem

• Beğendim