Puan alan @Yiğitt @ozgur2113 @mrt-06 tebrikler aslında Kıraçla Yıldız sabitleşti gibi @dreamy oraya geliyor bazen sende son düşük şarkılarından birini kullandın gerisi iyi olacak gibi 
Aynen bu şarkıyla hiç beklemiyordum.@Ahmed o kadar çok üzgünüm ki anlatamam, tamda foruma gelniştin ve kaynaşmıştık. Forum arabeskivari müzik zevki yüzünden.
Umarım bu aktifliğine etki etmez.![]()
Sağol canım demiştim artık iddialı şarkılar geliyor diye.Puan alan @Yiğitt @ozgur2113 @mrt-06 tebrikler aslında Kıraçla Yıldız sabitleşti gibi @dreamy oraya geliyor bazen sende son düşük şarkılarından birini kullandın gerisi iyi olacak gibi![]()
Eskiden vardı işte benim de sonra üniversitede tam anlamıyla başladım.![]()
![]()
Hiç üzülmüş gibi durmuyorsun..Ben @Ahmed eleniceğini düşnümüyordum takipte etmedim @batuhankaralar artık oyunu en önce yollar![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt @Bully @Yiğitt @Harunnn60 @kerem
Bak en baştan bana danışsaydın böyle olmazdı, Eide Awake ve Unvonditionally'e yanıyorum ya. Çeyreğe kadar gidebilme şansın olacaktı.Aynen bu şarkıyla hiç beklemiyordum.
Yok buralardayım. Oy da kullanırım.
Aynen haa. Katy'siz yarışma mı olur.Tadım kaçtı.![]()
7. haftanın oyları hazır bile istersen şimdi göndereyimBen @Ahmed eleniceğini düşnümüyordum takipte etmedim @batuhankaralar artık oyunu en önce yollar![]()
![]()
Ucuz atlattıBen @Ahmed eleniceğini düşnümüyordum takipte etmedim @batuhankaralar artık oyunu en önce yollar![]()
![]()
Ben de baya üzüldüm. Eskiden bir defa Gökselde de böyle olmuşdu. Neyse sağlık olsun.Bak en baştan bana danışsaydın böyle olmazdı, Eide Awake ve Unvonditionally'e yanıyorum ya. Çeyreğe kadar gidebilme şansın olacaktı.
Gelecek sezon arkandayım ama, Harun'la seni şampiyon yapacağız inş.
Valla çok üzüldüm lan.![]()
@Ahmed Hiç ihtimal vermiyordum çok şaşırdım tam aksine çünkü @batuhankaralar ben kesin elendi diye düşünüyordum diğer hitimallerimde oğuzhan mabeldi katy görünce çok şaşırdım puanları takip etmedim içinHiç üzülmüş gibi durmuyorsun..
Bu daha başlangıç.@ozgur2113 tebrik ederim Özgür'üm, hitlerini kullanmaya başladığın ilk haftada zirveyi ele geçirmişsin.Çok sevindim.
@Yiğitt @mrt-06 sizleri de tebrik ederim canlar
@denizz19 1 puanla kaçırmana üzüldüm valla.Ama ms'de olabiliyor böyle şeyler... Benim de başıma gelmiştir çok
Ama sen ilk puanını almaya çok yaklaştığın için üzücü bir durum tabii
@Ahmed geçmiş olsun dostum.Konuda geyik yapıyoruz tabii, üzüldüm elenmene.
Senden önce Dua ve Imagine'in elenmesini isterdim ama...
@kerem emeklerine sağlık.Büyük iş çıkardın valla @Çiğdem in yokluğunda
Kraliçe yarın dönüyor neyse ki
![]()