eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 6. Hafta Sonuçları

Şimdi bir keyif kahvesi içelim. :A :A

72478

Son düzenleme:
  • Sinir Bozucu
Reactions: Ahmed
Aynen bu şarkıyla hiç beklemiyordum. :(
Yok buralardayım. Oy da kullanırım.
Bak en baştan bana danışsaydın böyle olmazdı, Eide Awake ve Unvonditionally'e yanıyorum ya. Çeyreğe kadar gidebilme şansın olacaktı. :(

Gelecek sezon arkandayım ama, Harun'la seni şampiyon yapacağız inş. :(

Valla çok üzüldüm lan. :(

• Harika
Reactions: Ahmed and Harunnn60
Bak en baştan bana danışsaydın böyle olmazdı, Eide Awake ve Unvonditionally'e yanıyorum ya. Çeyreğe kadar gidebilme şansın olacaktı. :(

Gelecek sezon arkandayım ama, Harun'la seni şampiyon yapacağız inş. :(

Valla çok üzüldüm lan. :(
Ben de baya üzüldüm. Eskiden bir defa Gökselde de böyle olmuşdu. Neyse sağlık olsun. :(

Şimdi şu bana düşük verenlerle uğraşma zamanı. :Z

• Harika
Reactions: kerem and Harunnn60
@ozgur2113 tebrik ederim Özgür'üm, hitlerini kullanmaya başladığın ilk haftada zirveyi ele geçirmişsin. :A Çok sevindim. :D

@Yiğitt @mrt-06 sizleri de tebrik ederim canlar :D

@denizz19 1 puanla kaçırmana üzüldüm valla. :( Ama ms'de olabiliyor böyle şeyler... Benim de başıma gelmiştir çok :A Ama sen ilk puanını almaya çok yaklaştığın için üzücü bir durum tabii :A

@Ahmed geçmiş olsun dostum. :( Konuda geyik yapıyoruz tabii, üzüldüm elenmene. :( Senden önce Dua ve Imagine'in elenmesini isterdim ama...

@kerem emeklerine sağlık. :bhr: Büyük iş çıkardın valla @Çiğdem in yokluğunda :A Kraliçe yarın dönüyor neyse ki :A

@ozgur2113 tebrik ederim Özgür'üm, hitlerini kullanmaya başladığın ilk haftada zirveyi ele geçirmişsin. :A Çok sevindim. :D

@Yiğitt @mrt-06 sizleri de tebrik ederim canlar :D

@denizz19 1 puanla kaçırmana üzüldüm valla. :( Ama ms'de olabiliyor böyle şeyler... Benim de başıma gelmiştir çok :A Ama sen ilk puanını almaya çok yaklaştığın için üzücü bir durum tabii :A

@Ahmed geçmiş olsun dostum. :( Konuda geyik yapıyoruz tabii, üzüldüm elenmene. :( Senden önce Dua ve Imagine'in elenmesini isterdim ama...

@kerem emeklerine sağlık. :bhr: Büyük iş çıkardın valla @Çiğdem in yokluğunda :A Kraliçe yarın dönüyor neyse ki :A
Bu daha başlangıç. :A Teşekkür ederim Kaan’ım. :Z

• Harika
Reactions: Bully