Verdiğim puanlar hem yabancılara hem de yerlilere bağlı olduğu için, yani yerliler bir tık daha iyi geldiği için yaninin yanisi olarak da Katy Perry olağanüstü berbat geldiği için ortaya bu sonuç çıktı.@DarkLegenD okyanus ötesinden emir almış sanırım yoksa bir anda yabancılara düşük vermesi tuhaf@Çiğdem @kerem
Sorma abla bizde dertten kederden çok ne var ki.![]()
Valla öyle
Eskiden vardı işte benim de sonra üniversitede tam anlamıyla başladım.Hayırdır inşAllah ne derdin var bakım senin benim abim üniversitede de başlamış arkadaşları sağolsun
Hiç inandırıcı değil ama öyle diyorsan öyledirVerdiğim puanlar hem yabancılara hem de yerlilere bağlı olduğu için, yani yerliler bir tık daha iyi geldiği için yaninin yanisi olarak da Katy Perry olağanüstü berbat geldiği için ortaya bu sonuç çıktı.![]()
Geçmiş olsun canım, güzel renk kattın yarışmaya.Elveda herkese..
Ekli dosyayı görüntüle 72477
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Memelerini özleyeceğimElveda herkese..
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Geçmiş olsun, ne diyelim inşallah hepsi sırayla elenirElveda herkese..