eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 3.Hafta(Oylama Başladı Salı 21:00)

Konuşmuştuk bu düeti de
Benim yorumumu Oğuzhan'ınkine benzetmiştin
Açıkcası ben bunu @bazinga a önermedim çünkü All Star 1.hafta olmasına rağmen orada 30 a yakın şarkıcı başlamıştık buna rağmen gerilerde tamamlamıştık , ben Gel Aşkımı önermiştim gidenler yerine ç ünkü elenebilir kalmadıylada beni elemişlerdi zaten
Hayırlısı artık

Ağzından yel alsın, birinciyiz inşallah bu hafta.

Reactions: Çiğdem
sonunculuğun garanti .ss klibi ve filmi bizim fakültenin stüdyosunda çekmişlerdi kötü anılarım canlandı şimdiden eşyalarını topla
@Çiğdem @Bully @serhatt @mrt-06 @kerem @MayısKralı @Yiğitt @Aserat @ozmoturk @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @Gizmen @alperuz

Reactions: xemrexxx
Yalnız o zamanki kitleyle şu anki kitle biraz farklı. O zaman ergen çoktu, şimdi yetişkine yakın kitle daha çok. Bir de ergenler de büyüdü bilinçlendi
Kalmadı, Gidenlerden kadar güçlü bir şarkı değil
Ozan kullansa yine elenebilir

Mesela o zamanlar Barış Manço'yu eliyorlardı, bu sezon yanlış strateji yapılmazsa finalin en büyük adaylarından. @Tolstoyevski Erkinle iyi yapmıştı o işi, bakalım bu sezon napacak

Bu sebeplerden ötürü ben Gidenlerden'in hatırı sayılır bir sonuç alacağını düşünüyorum bakalım

Vlla @batuhankaralar yine elenmicek görünüyor diğer yabancılarda elenmezse @bazinga şuan net elenme adayı bence adamı bende n bile kötü kullanma aşamasında