Nayır sana özelden atarım.Düşük mü versem?![]()
Katy'de be cevherler varmış araşdırınca şoke oldum.
Nayır sana özelden atarım.Düşük mü versem?![]()
Oy verenler tuhaf kişilerden seçili sonucta sürprizlere açıkİyi ki koymuşum da sizi dinlememişim, hala yoktu diyor![]()
Çatlayın patlayınOy verenler tuhaf kişilerden seçili sonucta sürprizlere açık![]()
![]()
![]()
iCloud.
Ben hepinizi biliyorum sıkıntı yapma
Sana bir ayar puanı vereyim en iyisi boncuklar dısındaBen hepinizi biliyorum sıkıntı yapma![]()
Oy verenler tuhaf kişilerden seçili sonucta sürprizlere açık![]()
![]()
![]()
Çatlayın patlayın![]()
kız ahmede bakın katy e tesettüre sokmuş oy alabilmek için 😱 ne oyunlar ne oyunlar dönüyor şu yarışmada @denizz19 la sokak şeysini geçtiniz resmeniCloud.![]()
@mesmeso61 Tam puanı verir artık Trabzonlu olarakkız ahmede bakın katy e tesettüre sokmuş oy alabilmek için 😱 ne oyunlar ne oyunlar dönüyor şu yarışmada @denizz19 la sokak şeysini geçtiniz resmenimam hatip mezunu @serhatt tan tam puanı alır artık
@Dosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @kerem @Gizmen @alperuz
Ekli dosyayı görüntüle 71827
Hiç bi yerde sevme
Sokak lambasına dönmüşkız ahmede bakın katy e tesettüre sokmuş oy alabilmek için 😱 ne oyunlar ne oyunlar dönüyor şu yarışmada @denizz19 la sokak şeysini geçtiniz resmenimam hatip mezunu @serhatt tan tam puanı alır artık
@Dosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @kerem @Gizmen @alperuz
Geçen haftaki sonuçtan sonra her yolu deniycez.kız ahmede bakın katy e tesettüre sokmuş oy alabilmek için 😱 ne oyunlar ne oyunlar dönüyor şu yarışmada @denizz19 la sokak şeysini geçtiniz resmenimam hatip mezunu @serhatt tan tam puanı alır artık
Ne inadı kız
ne çirkin bir canlı sizin gibi
Tessetür mü o cahil şey .skız ahmede bakın katy e tesettüre sokmuş oy alabilmek için 😱 ne oyunlar ne oyunlar dönüyor şu yarışmada @denizz19 la sokak şeysini geçtiniz resmenimam hatip mezunu @serhatt tan tam puanı alır artık
çok bilgilisin bu konuda galibaTessetür mü o cahil şey .s