Kadınınaçık açık açık saçları görünüyor, bone takmış kadın. Türbanlı yaptınız.
Kadınınaçık açık açık saçları görünüyor, bone takmış kadın. Türbanlı yaptınız.
imana gelirse o da olurKadınınaçık açık açık saçları görünüyor, bone takmış kadın. Türbanlı yaptınız.![]()
Allah korusunimana gelirse o da olur![]()
Konuşmuştuk bu düeti de
MS serttir, adamın aklını alır.@xBUGRAx Sezenden darbeyi yiyince bir özgüveni kırılmış napacam diye dolanıyor![]()
![]()
@dreamy @Bully @xemrexxx @ozgur2113
Artık kim kime laf ederse sunucu olmak isteyecektir beni araması yeter![]()
Ablacım ne alaka?
@EFE UYSAL Benim Albümümde Yılmaz Morgülle katılmışdı millet gülüyorduİlk hafta başlamadan çekilmişmiydi tam hatırlamıyorumda buna benzer şeyler başımıza gelir diye almıyorlardır bunuda
![]()
![]()
@Harunnn60 @kerem
Alan olursada @serhatt alır dicemde onun şarkıcısı hazır zaten![]()
![]()
İstanbul albümüydü sanırım 1. hafta başlamadan değiştirmişti senin gibi gülenler yüzündenHahah çok güldüm.Onun albümümü varmış be.
![]()
@xBUGRAx İçin iyi oldu zaten herkes bir rahatlamış tekrar dişlerini canlarına takacaklar 2.haftadan sonra demiştim ilk 3 puan alanlar dısındakıler bir kendilerine geldilerMS serttir, adamın aklını alır.Ve listeler yarışma başlamadan hafta hafta oluşturulmazsa bu sıkıntılar yaşanır
![]()
Nil'den beklediğim tek şarkı budur... ''Bi Küçük Eylül Meselesi'' farkıyla, efsane filmle...Nil Karaibrahimgil - Hadi İnşallah ?@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Söz - Müzik: Nil Karaibrahimgil
(GNL - 2014)
Türkiye'de film müziği denince akla gelen ilk isimlerden Nil Karaibrahimgil'in, 2014 yılında vizyona giren başrollerini Murat Boz ve Büşra Pekin'in paylaştığı 'Hadi İnşallah' filmi için yaptığı aynı isimli şarkıyla 3. haftayı karşılıyoruz.
Radyolarda sıkça çalınan, listelerde 2. sıraya kadar yükselen, klibi 18 milyon izlenen şarkı, 1 milyon 255 bin gişe yapan filmden daha başarılı oldu diyebiliriz.
Recabıda alalım bu gece yaparızNil Karaibrahimgil - Hadi İnşallah ?@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem
Söz - Müzik: Nil Karaibrahimgil
(GNL - 2014)
Türkiye'de film müziği denince akla gelen ilk isimlerden Nil Karaibrahimgil'in, 2014 yılında vizyona giren başrollerini Murat Boz ve Büşra Pekin'in paylaştığı 'Hadi İnşallah' filmi için yaptığı aynı isimli şarkıyla 3. haftayı karşılıyoruz.
Radyolarda sıkça çalınan, listelerde 2. sıraya kadar yükselen, klibi 18 milyon izlenen şarkı, 1 milyon 255 bin gişe yapan filmden daha başarılı oldu diyebiliriz.