Nayır sana özelden atarım.Düşük mü versem?
Katy'de be cevherler varmış araşdırınca şoke oldum.
Nayır sana özelden atarım.Düşük mü versem?
Oy verenler tuhaf kişilerden seçili sonucta sürprizlere açıkİyi ki koymuşum da sizi dinlememişim, hala yoktu diyor
Çatlayın patlayınOy verenler tuhaf kişilerden seçili sonucta sürprizlere açık
iCloud.
Ben hepinizi biliyorum sıkıntı yapma
Sana bir ayar puanı vereyim en iyisi boncuklar dısındaBen hepinizi biliyorum sıkıntı yapma
Oy verenler tuhaf kişilerden seçili sonucta sürprizlere açık
Çatlayın patlayın
kız ahmede bakın katy e tesettüre sokmuş oy alabilmek için 😱 ne oyunlar ne oyunlar dönüyor şu yarışmada @denizz19 la sokak şeysini geçtiniz resmeniCloud.
@mesmeso61 Tam puanı verir artık Trabzonlu olarakkız ahmede bakın katy e tesettüre sokmuş oy alabilmek için 😱 ne oyunlar ne oyunlar dönüyor şu yarışmada @denizz19 la sokak şeysini geçtiniz resmenimam hatip mezunu @serhatt tan tam puanı alır artık@Dosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @kerem @Gizmen @alperuz
Ekli dosyayı görüntüle 71827
Hiç bi yerde sevme
Sokak lambasına dönmüşkız ahmede bakın katy e tesettüre sokmuş oy alabilmek için 😱 ne oyunlar ne oyunlar dönüyor şu yarışmada @denizz19 la sokak şeysini geçtiniz resmenimam hatip mezunu @serhatt tan tam puanı alır artık@Dosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @kerem @Gizmen @alperuz
Geçen haftaki sonuçtan sonra her yolu deniycez.kız ahmede bakın katy e tesettüre sokmuş oy alabilmek için 😱 ne oyunlar ne oyunlar dönüyor şu yarışmada @denizz19 la sokak şeysini geçtiniz resmenimam hatip mezunu @serhatt tan tam puanı alır artık@Dosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @kerem @Gizmen @alperuz
Ne inadı kız
ne çirkin bir canlı sizin gibi
Tessetür mü o cahil şey .skız ahmede bakın katy e tesettüre sokmuş oy alabilmek için 😱 ne oyunlar ne oyunlar dönüyor şu yarışmada @denizz19 la sokak şeysini geçtiniz resmenimam hatip mezunu @serhatt tan tam puanı alır artık@Dosi @vadikızı @mrt-06 @Bully @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @kerem @Gizmen @alperuz
çok bilgilisin bu konuda galibaTessetür mü o cahil şey .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?