Dizi konusunu açmak artık sana yasak ozamanKendi dizini kendin takip et be
Dizi konusunu açmak artık sana yasak ozamanKendi dizini kendin takip et be
İnadına devam edecemDizi konusunu açmak artık sana yasak ozaman
Her türlü Ozan'ın arkasındayım. Alnı ak bu haftayı da geçecektir o.
Sen hele oyunu verHer türlü Ozan'ın arkasındayım. Alnı ak bu haftayı da geçecektir o.
Yoldayım daha, eve gelmeme 1 saat var.Sen hele oyunu ver
İzlemiyorum ama prime devam ÇATLA
Telefondan açacaksın kulağına tam yolda dinlenmelikYoldayım daha, eve gelmeme 1 saat var.
Her türlü Ozan'ın arkasındayım. Alnı ak bu haftayı da geçecektir o.
Umarım sen bu hafta kıymamışsındır bana.Bunlar hep dediğimin tersini yapıyorlar benim
Kes@Bully iptal bu cevaptan sonra
Buğra cevabını vermiş sana çatla Burak melunu
Hiçbiri de umrumda değildestere gelince şu işe yaramaz başkanlarına tekmeyi vurursan foku savunmanda sana yardımcı olurum @Bully e karşı
Adaletli bir şekilde kullandım oylarımı, hayırlı uğurlu olsunBu hafta doğum haftasından dolauı @batuhankaralar ve yönetime dönmesinden dolayı @ozgur2113 u elerseniz ayıp edersiniz arkadaşlar@MasacRE @xBUGRAx @dreamy @xemrexxx @Bully @denizz19 @serhatt
Ben izlemeyi düşünmüyorum ne yapalım takip etseydin@batuhankaralar @serhatt @xemrexxx Ayıbıdır bu fragmanı şimdi görüyorum insan haber eder gereksiz olan herşeyi kaçırmadan haber ediyorlar
Nasıl düşünmüyorsun 😱 😱 😱Ben izlemeyi düşünmüyorum ne yapalım takip etseydin
Ben bunu Gülşen’e verdiği puanlardan dolayı demiştim @MasacRE yeYavaş yavaş deliller ortaya çıkmaya başladı araştırmaya devam @MasacRE@dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 71890
Seviyorum seni biraz telaşa düşürmek için yaptım Şebnem candırsen de elini taşın aman muratın memesinin altına koy
Bekliyorum harika puanlarınızı.Bence çok iyi şarkı, 3. hafta için fazla bile bana göreNe bekleniyor ki onu da anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?