En son bu şarkıda karar kıldı, ben beğendim. Hala değiştirmediyse tabii.Son kararını vermidimi ki ben anlayamadımda
En son bu şarkıda karar kıldı, ben beğendim. Hala değiştirmediyse tabii.Son kararını vermidimi ki ben anlayamadımda
Benim seçtiklerim gıcık değil hiçBu kıza okadar gıcık değilim zaten gıcık kızlarda seçmiyorsun sen
Klipteki öcü kızdan korktum ilk bakınca @dreamy a 0 verecem @Hayırlısı be Çiğdem.
Kardeşimin karısı zaten.
Buğracığımla niye uğraşıyorsun bu kadar, biz çok memnunuz kendisinden.. @xBUGRAx
Yarışma bitince boşanacak @xBUGRAxKardeşimin karısı zaten.
Tabii ki
Daha paylaşmadı, kararsız sanırım.
Bu gördüğüm şarkılarından tek iyi olanı ilk paylaştı şarkıydı @denizz19 u kandırmışsınızBana da Buralardan Giderim ile yarışacağını bildirdi en son Sana da bildirir inşallah ne diyelim
Ver tabii elini korkak alıştırma.Klipteki öcü kızdan korktum ilk bakınca @dreamy a 0 verecem @
Hafta zaten zayıf @dreamy kurtarır herhalde aslında her şarkının elenme oldu gibi zirve şansıda var çünkü hepsi denk gibi yanı değişik sonuclar çıkabilirVer tabii elini korkak alıştırma.
Üf karıştırma ortalığı daha fazla yoruldum O şarkıyı erken kullandığında hemfikir oldukBu gördüğüm şarkılarından tek iyi olanı ilk paylaştı şarkıydı @denizz19 u kandırmışsınız
Zaten müzik zevkimiz uyuşuyor senleBenim seçtiklerim gıcık değil hiç
Hafta zaten zayıf @dreamy kurtarır herhalde aslında her şarkının elenme oldu gibi zirve şansıda var çünkü hepsi denk gibi yanı değişik sonuclar çıkabilir
Yemeğini ye ve en düşük puanı yapıştır gitsin @xBUGRAx