eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 2.Hafta (Oylama Başladı Perşembe 21:00)

Üf karıştırma ortalığı daha fazla yoruldum :A O şarkıyı erken kullandığında hemfikir olduk :A

Sen zaten 5 tanecik şarkısını seviyon o da onlardan biridir, senlik bir durum yok yani :A
Herif 5 tane iyi puan alacaktı benden onuda gasp etmişsiniz işte :A :A :A @denizz19

İnş diğelerinden biriyle elenir :F

• Güldürdün
Reactions: denizz19 and Bully
Önemli bir kozunu erkenden harcamasına engel olduk, zaten senin puanların mavi boncuklu çok işine yaramaz. :A

İnşallah bu hafta elenmez tabii orası ayrı :A
Ben herkesi eşit şekilde iyi kullanıyorum evet yorumlarımlarımda da eşit şekilde korkutuyorum :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Kim gönderdi göndermedi onuda takip edemedim yine bu gece girişicem :F Umarım yollamayan olmazda boşu boşuna elenmez @batuhankaralar öyle öyle kurtuluyor :A :A :A
İnşallah herkes yollar tabii, temennimiz o yönde. :A Her haftanın rekabetli geçmesini isteriz. :A

Oğuzhan'ın recabı benim dediğim şekilde yapmayı unutma :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
İnşallah herkes yollar tabii, temennimiz o yönde. :A Her haftanın rekabetli geçmesini isteriz. :A

Oğuzhan'ın recabı benim dediğim şekilde yapmayı unutma :A
Mesmesoda öyle demiş evet zaten @mesmeso61 biraz racaplarda vukatlı :F Yardımcı olmak kontrol etmek lazım :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: mesmeso and Bully
Mesmesoda öyle demiş evet zaten @mesmeso61 biraz racaplarda vukatlı :F Yardımcı olmak kontrol etmek lazım :A :A :A
Aynen bir recabını daha düzeltmiştik eskiden hatırlıyorum :A Öyle öyle öğrenecek ve alışacak, artık uzun soluklu bir maratona girme zamanı geldi, o sene bu sene :A @mesmeso61

Oğuzhan'dan umutluyum :Z

@mrt-06 Yollamamış sanırım 😱 😱 😱
Neyse ki forumdaki çoğu üyenin erişebileceği bir isim kendisi :A Yazarım ben ona :D

Yoğun olacağını söylemişti, bir de okullar da başlıyor artık, gidiyoruz biz. :A Bugün başlamış zaten, haftaya Pazartesi de benimki de başlıyor :D

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Neyse ki forumdaki çoğu üyenin erişebileceği bir isim kendisi :A Yazarım ben ona :D

Yoğun olacağını söylemişti, bir de okullar da başlıyor artık, gidiyoruz biz. :A Bugün başlamış zaten, haftaya Pazartesi de benimki de başlıyor :D
Bizim burdakı üni kayıt yenileme bile 27 de başlıyormuş :F

Evet sen ulasırsın @mrt-06 a şimdi rahatladım :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Bully