Şarkısı çok iyi ama. Yedirtmeyiz yengemizi.
Benden esinlenmiş ama orası ayrı.
Şarkısı çok iyi ama. Yedirtmeyiz yengemizi.
Herif 5 tane iyi puan alacaktı benden onuda gasp etmişsiniz işteÜf karıştırma ortalığı daha fazla yoruldumO şarkıyı erken kullandığında hemfikir olduk
Sen zaten 5 tanecik şarkısını seviyon o da onlardan biridir, senlik bir durum yok yani![]()
Önemli bir kozunu erkenden harcamasına engel olduk, zaten senin puanların mavi boncuklu çok işine yaramaz.Herif 5 tane iyi puan alacaktı benden onuda gasp etmişsiniz işte![]()
![]()
@denizz19
İnş diğelerinden biriyle elenir![]()
Ben herkesi eşit şekilde iyi kullanıyorum evet yorumlarımlarımda da eşit şekilde korkutuyorumÖnemli bir kozunu erkenden harcamasına engel olduk, zaten senin puanların mavi boncuklu çok işine yaramaz.
İnşallah bu hafta elenmez tabii orası ayrı![]()
Zaten tarafsız sunucu dediğin de böyle olmalı, kutluyorum seni canım.Ben herkesi eşit şekilde iyi kullanıyorum evet yorumlarımlarımda da eşit şekilde korkutuyorum![]()
![]()
![]()
Kim gönderdi göndermedi onuda takip edemedim yine bu gece girişicemZaten tarafsız sunucu dediğin de böyle olmalı, kutluyorum seni canım.![]()
İnşallah herkes yollar tabii, temennimiz o yönde.Kim gönderdi göndermedi onuda takip edemedim yine bu gece girişicemUmarım yollamayan olmazda boşu boşuna elenmez @batuhankaralar öyle öyle kurtuluyor
![]()
![]()
![]()
Mesmesoda öyle demiş evet zaten @mesmeso61 biraz racaplarda vukatlıİnşallah herkes yollar tabii, temennimiz o yönde.Her haftanın rekabetli geçmesini isteriz.
Oğuzhan'ın recabı benim dediğim şekilde yapmayı unutma![]()
Aynen bir recabını daha düzeltmiştik eskiden hatırlıyorumMesmesoda öyle demiş evet zaten @mesmeso61 biraz racaplarda vukatlıYardımcı olmak kontrol etmek lazım
![]()
![]()
![]()
@mrt-06 Yollamamış sanırım 😱 😱 😱İnşallah herkes yollar tabii, temennimiz o yönde.Her haftanın rekabetli geçmesini isteriz.
Oğuzhan'ın recabı benim dediğim şekilde yapmayı unutma![]()
Neyse ki forumdaki çoğu üyenin erişebileceği bir isim kendisi
Bizim burdakı üni kayıt yenileme bile 27 de başlıyormuşNeyse ki forumdaki çoğu üyenin erişebileceği bir isim kendisiYazarım ben ona
Yoğun olacağını söylemişti, bir de okullar da başlıyor artık, gidiyoruz biz.Bugün başlamış zaten, haftaya Pazartesi de benimki de başlıyor
![]()
Üniden üniye değişiyor tabiiBizim burdakı üni kayıt yenileme bile 27 de başlıyormuş
Evet sen ulasırsın @mrt-06 a şimdi rahatladım![]()
![]()
![]()
Şarkıları yapmak için ben kaçayım cnm gündüz olamadımdan hiç yapamadımÜniden üniye değişiyor tabii@Maskeli Fedai de bugün başladı, üzgün görünüyordu
Ulaşırım elbet kardeşime kolay o iş![]()
Kolay gelsin ve cicili bicili rüyalar canımŞarkıları yapmak için ben kaçayım cnm gündüz olamadımdan hiç yapamadım![]()
Senin inadına 1.5 milyar dinlenen şarkıyla değiştirmeyi düşünüyorumKim gönderdi göndermedi onuda takip edemedim yine bu gece girişicemUmarım yollamayan olmazda boşu boşuna elenmez @batuhankaralar öyle öyle kurtuluyor
![]()
![]()
![]()
DeğiştirSenin inadına 1.5 milyar dinlenen şarkıyla değiştirmeyi düşünüyorum![]()
Evet geliyorum bununlaEn son bu şarkıda karar kıldı, ben beğendim. Hala değiştirmediyse tabii.
GeliyoruzBana da Buralardan Giderim ile yarışacağını bildirdi en sonSana da bildirir inşallah ne diyelim
![]()
Manipülasyonlarınıza gelmeyeceğim
Yok kız 16 şarkı vardı hangisi çıkmalı dedim Melodi’yi çıkardım benden iyi mi bilecenMelodiyle Kehanetmidir nedir onları koymana gerek yoktu kı Alacalıyı koyunca 15 şarkın oluyordu Kehaneti koyarkan o listeden bir şarkıyı çıkarmış oldun![]()