Bu çok kötü, Geri Dönüş Olsa da çok iyiydi. Daha orta halli bir şey seç.@Bully önerisi ama kullanmaktan vazgeçtim ben de öyle düşünüyorum artık kendi hislerimle gideceğim
Bu çok kötü, Geri Dönüş Olsa da çok iyiydi. Daha orta halli bir şey seç.@Bully önerisi ama kullanmaktan vazgeçtim ben de öyle düşünüyorum artık kendi hislerimle gideceğim
Vazgeçmem mi Öldür Beni Sevgilim miBu çok kötü, Geri Dönüş Olsa da çok iyiydi. Daha orta halli bir şey seç.
Son dediğin olabilirÜzüleceksin kullanmayacağım içime sinmiyor aynen çok kararsızım
İlerde kullanmayacaksan bunlardan biri. Yok hepsini ilerde kullanacağım dersen Öldür Beni Sevgilim.Vazgeçmem mi Öldür Beni Sevgilim mi
Hepsi listemde var bakalım bu gece listeme bir iki ufak dokunuş yapacağımİlerde kullanmayacaksan bunlardan biri. Yok hepsini ilerde kullanacağım dersen Öldür Beni Sevgilim.
O zaman bunlar. Neyse, elenirsen sonra benden bilme de. Geçen sezonun şampiyonu olarak tavsiye veriyorum sadece.Hepsi listemde var bakalım bu gece listeme bir iki ufak dokunuş yapacağım
Buralardan Giderim nasılO zaman bunlar. Neyse, elenirsen sonra benden bilme de. Geçen sezonun şampiyonu olarak tavsiye veriyorum sadece.
Okadarına bakmadım. Şarkı paylaşımından bildirim geldiği için anında kopyacılığını anladım ama baya herşeyiyle kopya çekmişsin demekevet dogrudur. yorumuyla beraber çaldım üstelik.
Bizde @Bully la şaşırmıştık ilk kez beni koruyor diye @batuhankaralarBen şarkının kötülüğünden yürek yemiş dedim ??
Seni bu korusun @serhatt @BullyBizde @Bully la şaşırmıştık ilk kez beni koruyor diye @batuhankaralar
Melodiyle Kehanetmidir nedir onları koymana gerek yoktu kı Alacalıyı koyunca 15 şarkın oluyordu Kehaneti koyarkan o listeden bir şarkıyı çıkarmış oldunMelodi’yi çıkardım
@serhatt ı kovmaya çalısıyorlar destek çıkMega bippppposin sen. Ss
Son tekmeyi ben atarım@serhatt ı kovmaya çalısıyorlar destek çık
Bu kıza okadar gıcık değilim zaten gıcık kızlarda seçmiyorsun sen
Söz : Sezen AKSU Müzik : Onno TUNÇ
recap: 1:07-2:00
bu hafta Tuğba Yurt Kurşuni Renkler isimli parçayı seslendiriyor.iyi puanlar alacağımızı umuyoruz. ??
Herkese Başarılar.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @Dosi @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @S.G.A.T.
Yüksek ihtimalle elenme riski yaşayacak @dreamy @batuhankaralar Bile daha uzun yarışmıştı