Bu çok kötü, Geri Dönüş Olsa da çok iyiydi. Daha orta halli bir şey seç.@Bully önerisi ama kullanmaktan vazgeçtim ben de öyle düşünüyorum artık kendi hislerimle gideceğim![]()
Bu çok kötü, Geri Dönüş Olsa da çok iyiydi. Daha orta halli bir şey seç.@Bully önerisi ama kullanmaktan vazgeçtim ben de öyle düşünüyorum artık kendi hislerimle gideceğim![]()
Vazgeçmem mi Öldür Beni Sevgilim miBu çok kötü, Geri Dönüş Olsa da çok iyiydi. Daha orta halli bir şey seç.![]()
Son dediğin olabilirÜzüleceksin kullanmayacağımiçime sinmiyor
aynen çok kararsızım
![]()
İlerde kullanmayacaksan bunlardan biri. Yok hepsini ilerde kullanacağım dersen Öldür Beni Sevgilim.Vazgeçmem mi Öldür Beni Sevgilim mi![]()
Hepsi listemde var bakalım bu gece listeme bir iki ufak dokunuş yapacağımİlerde kullanmayacaksan bunlardan biri. Yok hepsini ilerde kullanacağım dersen Öldür Beni Sevgilim.
O zaman bunlar.Hepsi listemde var bakalım bu gece listeme bir iki ufak dokunuş yapacağım![]()
Buralardan Giderim nasılO zaman bunlar.Neyse, elenirsen sonra benden bilme de. Geçen sezonun şampiyonu olarak tavsiye veriyorum sadece.
evet dogrudur.Etiket listesini @turkuazz dan almışsin belli. Beni şarkılarına etiketleyen tek kişi o
Şarkıyı Göksel'den dinlerim sonra ?
Okadarına bakmadım. Şarkı paylaşımından bildirim geldiği için anında kopyacılığını anladım ama baya herşeyiyle kopya çekmişsin demekevet dogrudur.yorumuyla beraber çaldım üstelik.
![]()
Bizde @Bully la şaşırmıştık ilk kez beni koruyor diyeBen şarkının kötülüğünden yürek yemiş dedim ??
Melodiyle Kehanetmidir nedir onları koymana gerek yoktu kı Alacalıyı koyunca 15 şarkın oluyordu Kehaneti koyarkan o listeden bir şarkıyı çıkarmış oldunMelodi’yi çıkardım![]()
Son tekmeyi ben atarım
Bu kıza okadar gıcık değilim zaten gıcık kızlarda seçmiyorsun sen![]()
Söz : Sezen AKSU Müzik : Onno TUNÇ
recap: 1:07-2:00
bu hafta Tuğba Yurt Kurşuni Renkler isimli parçayı seslendiriyor.iyi puanlar alacağımızı umuyoruz. ??
Herkese Başarılar.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @Dosi @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @S.G.A.T.