- Reaksiyon puanı
- 59,029
- Puanı
- 1,060
Benim olanı kimse alamaz.Hhaha senide karşısına aldı sonucta @dreamy gelmeden fok başkan hortlarsa onların samimi olmasını istemezsin
Benim olanı kimse alamaz.Hhaha senide karşısına aldı sonucta @dreamy gelmeden fok başkan hortlarsa onların samimi olmasını istemezsin
Ben şarkının kötülüğünden yürek yemiş dedim ??
Melodi’yi çıkardımHangi şarkıyı liste dısı ettin ki Alacayı kullanınca 14 şarkın yetiyordu diğer iki şarkıyı kullanmasanda oluyordu yeni çıkanımı liste dısı bıraktın
Boğazından kalsın o paralarSonuç gecesinde ikinci haftayıda şey ederiz o daha önemli hem yarım günde 1 haftalık reyting almışYarım günümüz bile yetiyor artık stüdyo kirasına , ve zam olmamasıda çok iyi şimdi kalan günlerin paraları Sincap Sermayesine@Bully @kerem @serhatt @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @xBUGRAx @ozgur2113 @dreamy @MasacRE
Sen kendini dehle önce paçozun başkanıOnu jüriden dehlersek her şey çözülür sıkıntı yok.
Bi o kadar da reyting getiriyorum, millet benim oyum için yarışmana katılıyor
Kimseye kuruş koklatmam
Tükürürüm senin kıytırık kanalına da Burcuna daBurcu'ma laf atanları kamalımda barındıramam.
Para işi de var tabii ama bu daha ağır basıyor şu an.
Mega bippppposin sen. Ss
o ne demek kızMega bippppposin sen. Ss
KOVULDUN şimdi stüdyoyu terk et.Tükürürüm senin kıytırık kanalına da Burcuna da@Çiğdem
Senin demenle olmuyor o işler şansına küsKOVULDUN şimdi stüdyoyu terk et.
Olağanüstü karar yetkim var o yüzden olur şimdi DEFOL.Senin demenle olmuyor o işler şansına küs
https://twitter.com/x/status/976499723594010624Olağanüstü karar yetkim var o yüzden olur şimdi DEFOL.
Mükemmel ses. Sezen Aksu şarkıları çok yakışıyor Tuğba'ya ?
Söz : Sezen AKSU Müzik : Onno TUNÇ
recap: 1:07-2:00
bu hafta Tuğba Yurt Kurşuni Renkler isimli parçayı seslendiriyor.iyi puanlar alacağımızı umuyoruz. ??
Herkese Başarılar.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @Dosi @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @S.G.A.T.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?