@Bully Serdar olayından bile daha fazla kızacak fok başkanı dört gözle bekledini öğrenince Serdarın telafisi olurda bunun bilmiyorum
Hemen gelsin ihtiyacım var puanlarına.
@Bully Serdar olayından bile daha fazla kızacak fok başkanı dört gözle bekledini öğrenince Serdarın telafisi olurda bunun bilmiyorum
Hemen gelsin ihtiyacım var puanlarına.
Ne semek istediğimi çok iyi anladın.Değiştirdimya 😱😱😱
Sen niye kendinle barısık değilsin ki bu moddasın hepNe semek istediğimi çok iyi anladın.
@Bully seni şuan fok başkan gelmeden elemeyi düşünüyor ben tanırım onuHemen gelsin ihtiyacım var puanlarına.
2:10 - 3:11 de olabilir bence recabın, nakaratın daha çok tekrarlanması daha iyi olur bence. Senin recapta bir kez söyleniyor. Nakaratın tadı damakta kalıyor gibi. Ama sen bilirsin.Bu hafta epey zorlu geçecek. Umarım bir kaza bela yaşamadan kaldığımız yerden devam ederiz.
Recap: 01.49-02.53
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @batuhankaralar @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @S.G.A.T.
Doğru tanımışsın tebrik ederim...@Bully seni şuan fok başkan gelmeden elemeyi düşünüyor ben tanırım onu
Tam havana girmişken @dreamy Bully a şarkı danışabilirsinDoğru tanımışsın tebrik ederim...
Öyle yapayım bencede şarkıyı şimdi dinledim daha iyi olur @mesmeso612:10 - 3:11 de olabilir bence recabın, nakaratın daha çok tekrarlanması daha iyi olur bence. Senin recapta bir kez söyleniyor. Nakaratın tadı damakta kalıyor gibi. Ama sen bilirsin.
@Çiğdem
Sunucuya diss yani cidden helal olsun @Çiğdem
Bakalım elenmekten yırtabilecek mi Batuş @batuhankaralar
Hay Allahım onu ben @Çiğdem'e demedim şer ittifakı üyelerine dedim@batuhankaralar A güle güle @xBUGRAx Bu haftayıda boş geçmiş oldu böylecelikle
Son gün tıklar yine kapımı daha erkenTam havana girmişken @dreamy Bully a şarkı danışabilirsin
Yüksek ihtimalle elenme riski yaşayacak @dreamy @batuhankaralar Bile daha uzun yarışmıştıSon gün tıklar yine kapımı daha erken
İyi stresler ve telaşlar sana @dreamyYüksek ihtimalle elenme riski yaşayacak @dreamy @batuhankaralar Bile daha uzun yarışmıştı
Düşmanlarıma gelsin Dostum yaşar, düşmanım ölür problem yok.
Çok tuhaf şarkılar düşünüyor hani hangi şarkıları seçse elenir dersinya uçurumunun kenarındayım hızır @dreamy @batuhankaralarİyi stresler ve telaşlar sana @dreamy
@dreamy bakalım kurtarabilecek mi kendini uçurumun kenarından Bu haftanın en büyük elenme adaylarından kendisiÇok tuhaf şarkılar düşünüyor hani hangi şarkıları seçse elenir dersinya uçurumunun kenarındayım hızır @dreamy @batuhankaralar