Senin gibi milli bi şeften bu yorum beni sezon öncesi mutlu etti.Hadise'ye bayıldım@Billy Kane güzel seçim
Senin gibi milli bi şeften bu yorum beni sezon öncesi mutlu etti.Hadise'ye bayıldım@Billy Kane güzel seçim
@dreamy özelden sormuştun, iç sesini dinlemişsin tebrik ederim.
@MayısKralı viel erfolg, ich bin an deiner Seite.
@xBUGRAx yengem, harika seçim.
Sen çökük kişileri sevmezdin. Gülseye bel bağlarsan işin yaş
Kanatlarım Var Ruhumdayı kullanmayı unutma filmde güzeldi. Filme kim ne yorum yapmış bakarsın
Milli Şefi anlamak yarışmayı anlamak demektir. Yarışmayı anlamışsın. Başarıların büyük olacaktır..
@Billy Kane ile paslaşın. Oda yarıştı galiba bu kadınla
@sokak sanati ben sadece jüriyim diyor doğru mu? Ona göre tepkimi belli edeyim.
Senin gibi milli bi şeften bu yorum beni sezon öncesi mutlu etti.
Hadi kırma beni, istersen Sertab'ı seç, izin veriyorum.
Nil Karaibrahimgil Sertab'ın abisi Serdar Erener ile evli ya .s Bilmiyorum deme.Ne yengesi.Sağol.
Evet Ozan'cım, sonuçta benim adım Sertab.Senden izin isteyen mi oldu Almancı
Gülse'nin hatrı var.
Buradaki isimlerin yarısı Jet Sosyete'ye konuk oldu zaten hepsine aynı muameleyi yapsam adam kalmaz.@Aserat Jet Sosyeteye konuk olduk bizde
Nil, Sertab'ın yengesi oluyor işte. Sertab da Nil'in görümcesi.
Resmen kurtlar sofrası burası. İyi ki bir Oğuzhan Koç seçtik sizde gidip hemen sağlam kişiler aldınız. @denizz19 @Billy Kane @bazinga @xBUGRAx @Yiğitt @dreamy @Tolstoyevski @MayısKralı@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @pompy @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @Thequeer @alperuz
9 Belli olan üye ve şarkıcılarımız
Resmen kurtlar sofrası burası. İyi ki bir Oğuzhan Koç seçtik sizde gidip hemen sağlam kişiler aldınız. @denizz19 @Billy Kane @bazinga @xBUGRAx @Yiğitt @dreamy @Tolstoyevski @MayısKralı
Yok canım nereden çıktı oGeçen sene de onu almadın mı sen?
Yok canım nereden çıktı o
Resmen kurtlar sofrası burası. İyi ki bir Oğuzhan Koç seçtik sizde gidip hemen sağlam kişiler aldınız. @denizz19 @Billy Kane @bazinga @xBUGRAx @Yiğitt @dreamy @Tolstoyevski @MayısKralı
Önce @Tolstoyevski i öldürün elbirliğiyle ondan sonrada birbirinize sıra gelir survivor sonucta kardeşlikte belirli haftaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?