Bilmiyorum kararsızımBunda sen ve diğer arkadaşlarımın verdiğin oyların katkısı da büyük. Teşekkür ederim.
Sen katılacak mısın?
Bilmiyorum kararsızımBunda sen ve diğer arkadaşlarımın verdiğin oyların katkısı da büyük. Teşekkür ederim.
Sen katılacak mısın?
Çok konuşma da git bana keyif kahvesi yap, yüz verince kendini Buda sandı bu .sMilli şefim ben. Varsam varsınız..
Korkunun ecele faydası yokHhaha evet tek vucut @xemrexxx ve komutanları korksunlar
Her defasında profil fotoların fazlasıyla çok dikkat çekiyor öncekilerde sonrakilerde hadise Beren chloe.. Daha birçok profil fotoMadeline ile Chloe benim canlarım şu ara.
@dreamy 2. Sezon bunların sahneleri çok azaldı..sıkıyor.
Bu sezon jüride değilim..
hayırlı olsun ablacım.@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @pompy @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @Thequeer @alperuz
23 Aralık 2014 yılında hayatımıza giren MusicSurvivor 5.yılına adım atmasınada az kaldı . Yaklaşık 5 yıldır forumumuzun bir parçası oldu @GunesinOglu na tekrardan teşekkür ediyorum
Normal sezonların artık çıkması zorlaştığı için MusicSurvivor Sil Baştan olarak yolumuza devam etme kararı almıştık . Üyeler yarıştıkları şarkıcıları alamayacaklar onun harici tüm şarkıcılar tekrar boşa çıkmıştı .
15 Hafta süren yarışmada normal yarışmacı sayımız 16 ama bu sayı katılıma göre 17-18 olabilir en son limit ise 19 dur . Bana özelden yarışmak istediğiniz şarkıcı ismini söylemeniz yeterli olacaktır . Yaklaşık 2 ay süren bu büyük maceraya atılmaya hazır olun
Belli olan 7 üyemiz ve ortakları olan şarkıcılarımızı duyuralım
Ekli dosyayı görüntüle 71031
Ekli dosyayı görüntüle 71026
Ekli dosyayı görüntüle 71027
Tşk ederim cnm yine en iyi sezonlardan biri olmaya aday herkes çok özledi zatenhayırlı olsun ablacım.
Nasrettin Hocayı alsınlar istersenHamamizade İsmail Dede Efendi'yi alan kişinin özel menajeri olmaya hazırım.
Bu saatten sonra katılsam nolur, katılmasam nolur. Ne komplolar kuruldu kazanmamam için ama halk benim tarafımda oldu ve açık ara farkla şampiyon oldum. Diğerleri de günah.
@Çiğdem 'in de bana ödülü vardı, unutmuş sanırım. Bizde yarışmayı unuturuz.
Aaa siz ne diye birbirinize girdiniz ki ayoll hadi öpüşüp barısın aynı saftasınız artıkBu sezon desteklemeyeğimi anladı çekildi tek başına hiç bir şey yapamaz çünkü.
Sen sanat düşmanı bir insansın.Nasrettin Hocayı alsınlar istersen
Kendi yarıştıkların dısında farklı isim alabiliyorsun evet tercihte fikir sorarsan yardımcı oluruzEski yarışmacılardan seçebiliyor muyuz Kafamda bir sürü isim var kararsızım
Sen al ozamanSen sanat düşmanı bir insansın.
@sokak sanati ben sadece jüriyim diyor doğru mu? Ona göre tepkimi belli edeyim.Aaa siz ne diye birbirinize girdiniz ki ayoll hadi öpüşüp barısın aynı saftasınız artık
Henüz başkanlar belli değil yarışmacılar belli olucak önce @sokak sanati@sokak sanati ben sadece jüriyim diyor doğru mu? Ona göre tepkimi belli edeyim.
İyi belli et o zaman. Benimde ona göre oy verip vermeyeceğim belli olur.Henüz başkanlar belli değil yarışmacılar belli olucak önce @sokak sanati
Bir yarışmacılar belli olsun önce onuda belirleyecez merak etmeyin şuan sadece şef @sokak sanati belliİyi belli et o zaman. Benimde ona göre oy verip vermeyeceğim belli olur.
Senin yüzünden kendini Tanrı zannedecek, deme şöyle şeyler şuna .sBir yarışmacılar belli olsun önce onuda belirleyecez merak etmeyin şuan sadece şef @sokak sanati belli
Nasıl değilsin Murat'ın çırılçıplak teninde coşku yaşamak istemiyormuşsunBu sezon jüride değilim..