eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 1.Hafta Salı Günü Başlıyor !

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @pompy @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @Thequeer @alperuz

hqdefault.jpg

23 Aralık 2014 yılında hayatımıza giren MusicSurvivor 5.yılına adım atmasınada az kaldı . Yaklaşık 5 yıldır forumumuzun bir parçası oldu @GunesinOglu na tekrardan teşekkür ediyorum :bhr:

Normal sezonların artık çıkması zorlaştığı için MusicSurvivor Sil Baştan olarak yolumuza devam etme kararı almıştık . Üyeler yarıştıkları şarkıcıları alamayacaklar onun harici tüm şarkıcılar tekrar boşa çıkmıştı .

15 Hafta süren yarışmada normal yarışmacı sayımız 16 ama bu sayı katılıma göre 17-18 olabilir en son limit ise 19 dur . Bana özelden yarışmak istediğiniz şarkıcı ismini söylemeniz yeterli olacaktır . Yaklaşık 2 ay süren bu büyük maceraya atılmaya hazır olun
:Z

Belli olan 7 üyemiz ve ortakları olan şarkıcılarımızı duyuralım

Ekli dosyayı görüntüle 71031

Ekli dosyayı görüntüle 71026

Ekli dosyayı görüntüle 71027

2576d90b2a7.gif
G1BsHU.gif

dqJW4l.gif

F4jmlW.gif

d479b1f5863.gif
OJGtjn.gif

7GaVXB.gif

3Qkj1I.gif

RfHU4O.gif

5f58fde256b.gif
hayırlı olsun ablacım. :Z

• Harika
Reactions: Çiğdem
Bu saatten sonra katılsam nolur, katılmasam nolur. Ne komplolar kuruldu kazanmamam için ama halk benim tarafımda oldu ve açık ara farkla şampiyon oldum. Diğerleri de günah. :A

@Çiğdem 'in de bana ödülü vardı, unutmuş sanırım. Bizde yarışmayı unuturuz. :A
Bu sezon desteklemeyeğimi anladı çekildi tek başına hiç bir şey yapamaz çünkü.
Aaa siz ne diye birbirinize girdiniz ki ayoll hadi öpüşüp barısın aynı saftasınız artık :F :F :F

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan