Senin gibi milli bi şeften bu yorum beni sezon öncesi mutlu etti.Hadise'ye bayıldım@Billy Kane güzel seçim
Senin gibi milli bi şeften bu yorum beni sezon öncesi mutlu etti.Hadise'ye bayıldım@Billy Kane güzel seçim
@dreamy özelden sormuştun, iç sesini dinlemişsin tebrik ederim.
@MayısKralı viel erfolg, ich bin an deiner Seite.
@xBUGRAx yengem, harika seçim.![]()
Sen çökük kişileri sevmezdin. Gülseye bel bağlarsan işin yaş
Kanatlarım Var Ruhumdayı kullanmayı unutma filmde güzeldi. Filme kim ne yorum yapmış bakarsın![]()
Milli Şefi anlamak yarışmayı anlamak demektir. Yarışmayı anlamışsın. Başarıların büyük olacaktır..
@Billy Kane ile paslaşın. Oda yarıştı galiba bu kadınla![]()
@sokak sanati ben sadece jüriyim diyor doğru mu? Ona göre tepkimi belli edeyim.![]()
Senin gibi milli bi şeften bu yorum beni sezon öncesi mutlu etti.![]()
![]()
Hadi kırma beni, istersen Sertab'ı seç, izin veriyorum.![]()
Nil Karaibrahimgil Sertab'ın abisi Serdar Erener ile evli ya .s Bilmiyorum deme.Ne yengesi.Sağol.
![]()
Evet Ozan'cım, sonuçta benim adım Sertab.Senden izin isteyen mi oldu Almancı![]()
Gülse'nin hatrı var.
Buradaki isimlerin yarısı Jet Sosyete'ye konuk oldu zaten hepsine aynı muameleyi yapsam adam kalmaz.@Aserat Jet Sosyeteye konuk olduk bizde![]()
Nil, Sertab'ın yengesi oluyor işte. Sertab da Nil'in görümcesi.
Resmen kurtlar sofrası burası. İyi ki bir Oğuzhan Koç seçtik sizde gidip hemen sağlam kişiler aldınız. @denizz19 @Billy Kane @bazinga @xBUGRAx @Yiğitt @dreamy @Tolstoyevski @MayısKralı@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @pompy @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @Thequeer @alperuz
9 Belli olan üye ve şarkıcılarımız![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Resmen kurtlar sofrası burası. İyi ki bir Oğuzhan Koç seçtik sizde gidip hemen sağlam kişiler aldınız. @denizz19 @Billy Kane @bazinga @xBUGRAx @Yiğitt @dreamy @Tolstoyevski @MayısKralı
Yok canım nereden çıktı oGeçen sene de onu almadın mı sen?![]()
Yok canım nereden çıktı o![]()
Resmen kurtlar sofrası burası. İyi ki bir Oğuzhan Koç seçtik sizde gidip hemen sağlam kişiler aldınız. @denizz19 @Billy Kane @bazinga @xBUGRAx @Yiğitt @dreamy @Tolstoyevski @MayısKralı
Önce @Tolstoyevski i öldürün elbirliğiyle ondan sonrada birbirinize sıra gelir survivor sonucta kardeşlikte belirli haftaya kadar