Özellikle sonuç gecelerinde malum bizim günlerimiz belli olmuyor @Ahmed sürekli düzenini bozuyorduk aynı güne denk gelirsek yarına kaydırıyorduDoğru, itiraflar vardı dimi bugünO zaman başka. Tabii ki desteğimizi vereceğiz her zamanki gibi
Özellikle sonuç gecelerinde malum bizim günlerimiz belli olmuyor @Ahmed sürekli düzenini bozuyorduk aynı güne denk gelirsek yarına kaydırıyorduDoğru, itiraflar vardı dimi bugünO zaman başka. Tabii ki desteğimizi vereceğiz her zamanki gibi
MS puanları hayatıma yön vermiyor artık2 ay sonra tekrar konuşalım bu konuları
Evet beğendim ben
Sen Ahmet Kaya ile yarıştığında ben yoktum forumda. Ben geldiğimden beri uyduruk uyduruk tiplerle yarışıyorsunDuduşlarından öpüyorum lakin sen Ahmet Kaya'yı da severdin.
Hayırlısı anam
Forumumuzun Imagine Dragons'a olan sevgisini biliyorum, @serhatt'ı kendi tarafıma çekerek elimi güçlendiriyorum
@xBUGRAx ben @batuhankaralar a şöyle bakıyorum diyordu ilk haftayı eleme riski yaşamadan boş geçirmiş olacaz sayesinde diyeForumumuzun Imagine Dragons'a olan sevgisini biliyorum, @serhatt'ı kendi tarafıma çekerek elimi güçlendiriyorum
O kendine baksın önce@xBUGRAx ben @batuhankaralar a şöyle bakıyorum diyordu ilk haftayı eleme riski yaşamadan boş geçirmiş olacaz sayesinde diye
kız sen ittifak yapmazsın ki ; anca yatağa atarsın herifleri demek @batuhankaralar ı gözüne kestirdin@Çiğdem @Bully
@batuhankaralar ı @serhatt alsın yarışmacısını @xemrexxxkız sen ittifak yapmazsın ki ; anca yatağa atarsın herifleri demek @batuhankaralar ı gözüne kestirdin@Çiğdem @Bully
O nerden cıktı be
Pay edin kendine düşen payı beğenmedinmi sen daha şanslısın türk malı hemO nerden cıktı be
Gee gece ne zırvalıyorsun git zıbar
Daha yeni geldim 😱 😱 😱Gee gece ne zırvalıyorsun git zıbar
gelmez olaydınDaha yeni geldim 😱 😱 😱
Sen nereye gidiyongelmez olaydınBen gidiyorum sen geliyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?