İyi yapmış.Oğuzhan bu akşamki Harbiye konserine neden Gülben'i çağırmamış 2 düetleri var. @mesmeso61 Mustafa ile tek düetleri vardı konuk oldu söylediler. Hiç hoşuma gitmiyor bu çocuğun değişimi. @Çiğdem
İyi yapmış.Oğuzhan bu akşamki Harbiye konserine neden Gülben'i çağırmamış 2 düetleri var. @mesmeso61 Mustafa ile tek düetleri vardı konuk oldu söylediler. Hiç hoşuma gitmiyor bu çocuğun değişimi. @Çiğdem
Harbiye'ye de şarkıları yetmemiş yarısını Murat Boz ve Dalkılıç'a söyletmiş vakit geçsin diye. @Çiğdem
Avatarındakı gibi bakıyor mesmeso şuan sana zaten trabzonlular aksi olurİyi yapmış.
Hahaha süper video Kendimi gördüm Acı yoksa kazanç da yoktur
Aaa onu hiç hatırlatma vlla Osman Beyinde en kötü huyu en tutanı bile bitiriyor şu çakma Karadenizde neden ısrar ediyor onu anlamıyorum gerçi Osman bey aksiyon mafya türüne fazla uzatmıyor diğer türlere oranla nedenseHahaha süper video Kendimi gördüm Acı yoksa kazanç da yoktur
Pusat ve Akın dövüşünü izleyemeden bitti dizi.
Tuhaf bir adam. Çakır'ı da yemişti pis...Aaa onu hiç hatırlatma vlla Osman Beyinde en kötü huyu en tutanı bile bitiriyor şu çakma Karadenizde neden ısrar ediyor onu anlamıyorum gerçi Osman bey aksiyon mafya türüne fazla uzatmıyor diğer türlere oranla nedense
Artık en etkili silah bendeTuhaf bir adam. Çakır'ı da yemişti pis...
Çok ah aldı, zamanında 20 reyting alan Sen Anlat Karadeniz yakında 2 reytingle yayından kalkacak gör bak...
Nasıl bir silah reyiz
Nasıl bir silah reyiz
Senden intikamını böyle alıyor yani güzel Helal olsun pompy reyizeFox'un reklamlarını o işletiyormuş artık. 😱
Bir gün kullanmayı bekliyordum bu silahıSenden intikamını böyle alıyor yani güzel Helal olsun pompy reyize
Bu sefer risk içermeyen şarkılarımla şer ittifakını bozguna uğratacağımİlk hafta gelsin katkısını yapsın sonuc gecesinde şutlarız @batuhankaralar
@xemrexxx Yarışmış olduğu 3 şarkıcısı var sana tekme atma bahaneside doğduBu sefer risk içermeyen şarkılarımla şer ittifakını bozguna uğratacağım
Fox'un reklamlarını o işletiyormuş artık. 😱
Bir gün kullanmayı bekliyordum bu silahı
Şefin karşısına ciddi bir düşman geldiNasıl bir silah reyiz
Şefin karşısına ciddi bir düşman geldi
Murat Boz seviyor musun laGevezelik yapma başla artık. Özgürce şarkı gömmek istiyorum.
Murat Boz seviyor musun la