Cansu ve Fettah'da vardı.Harbiye'ye de şarkıları yetmemiş yarısını Murat Boz ve Dalkılıç'a söyletmiş vakit geçsin diye. @Çiğdem
Cansu ve Fettah'da vardı.Harbiye'ye de şarkıları yetmemiş yarısını Murat Boz ve Dalkılıç'a söyletmiş vakit geçsin diye. @Çiğdem
Cansu ve Fettah'da vardı.
Aslında beni çok seviyorsun insan nefret ettiği kişiyi daha çok severmişOrta şeker ama seni hiç sevmiyorum..
Ayrıca la değil Şefim diyeceksin.
Aslında beni çok seviyorsun insan nefret ettiği kişiyi daha çok severmiş
Sen beni niye sevmediğini kendin bile bilmiyorsun bence Yani son dönemlerde hiç kavga da etmedik ama çok kindar ruhun var geçmiyor o eskilerin acısı Eskiden ne kibarmışsın şimdi bakıyorum da kaba saba, değişik bir şeye dönüştün. Yarın bir gün ölsem haberini alsan eminim ki üzülürsün ama kör bir inadın peşinden gidiyorsun kaç zamandır. Ben sana ılımlı yaklaştıkça sen hep itmenin peşindesin. Benim seninle gerçek bir sorunum yok olduysa da şu an için silinmiş durumda kafamda bence sen de öyle yap anı yaşa boşverKaynak toton galiba.
Sen beni niye sevmediğini kendin bile bilmiyorsun bence Yani son dönemlerde hiç kavga da etmedik ama çok kindar ruhun var geçmiyor o eskilerin acısı Eskiden ne kibarmışsın şimdi bakıyorum da kaba saba, değişik bir şeye dönüştün. Yarın bir gün ölsem haberini alsan eminim ki üzülürsün ama kör bir inadın peşinden gidiyorsun kaç zamandır. Ben sana ılımlı yaklaştıkça sen hep itmenin peşindesin. Benim seninle gerçek bir sorunum yok olduysa da şu an için silinmiş durumda kafamda bence sen de öyle yap anı yaşa boşver
Ben içimden gelenleri söyledim valla İnanıp inanmamak senin inisiyatifinde. Şu forumda şu an konuşmadığım ve konuşmayı da pek düşünmediğim bir kişi var. O da gerçekten hak etmediği için. Öbürleri hepsi gelip geçici benim içinBunlar hep MS taktikleri yemezler
Ben içimden gelenleri söyledim valla İnanıp inanmamak senin inisiyatifinde. Şu forumda şu an konuşmadığım ve konuşmayı da pek düşünmediğim bir kişi var. O da gerçekten hak etmediği için. Öbürleri hepsi gelip geçici benim için
Bilmem bu parlak insanı üzmek ister misin@xemrexxx Yarışmış olduğu 3 şarkıcısı var sana tekme atma bahaneside doğdu
Gerek yok isim vermeye aman sen bilirsin benim senle sorunum yok sen kendi kendine sorunlu gibi devam etKesin konuşmam dediğin kim. Herkesle konuşuyorsun galiba. Seni haketmeyen kişi kim bana söyle bende onun yaptıklarını sana yapayım seni haketmek istemiyorum
Gerek yok isim vermeye aman sen bilirsin benim senle sorunum yok sen kendi kendine sorunlu gibi devam et
Hiç bu kadar istememiştim gelmesini.Nili severmi acaba kızlara yönelik şarkılarına yüksek verir
Şebonun tam anlamıyla fanı @dreamy o birde taktımı takıyor şampiyonluğun için uğraşır
Bunları not tutacam senin için sevinmedi diye ama sapık onu hiç dertmeden Şeboya desteğine devam edecektirHiç bu kadar istememiştim gelmesini.
Yani başlasa iyi olur artık, mümkünse bugün canım. Geçen her gün benim aleyhime işliyor ve şurada birkaç hafta falan görebileceğiz gibi Artık beraber ne kadar olabilirsek kar diyeceğiz, 1 günün bile önemi var o yüzden
Sahne artık @mrt-06 da birbirimize itimas geçmek önemli ben okumuyorum gerçi ama tüm gücümle goygoylarla yine zirveye yürütmeye çalısıcaz zaten geç başlıyor reyting sistemine 3 gün öncedenYani başlasa iyi olur artık, mümkünse bugün canım. Geçen her gün benim aleyhime işliyor ve şurada birkaç hafta falan görebileceğiz gibi Artık beraber ne kadar olabilirsek kar diyeceğiz, 1 günün bile önemi var o yüzden
Doğru, itiraflar vardı dimi bugün O zaman başka. Tabii ki desteğimizi vereceğiz her zamanki gibiSahne artık @mrt-06 da birbirimize itimas geçmek önemli ben okumuyorum gerçi ama tüm gücümle goygoylarla yine zirveye yürütmeye çalısıcaz zaten geç başlıyor reyting sistemine 3 gün önceden